Del
 • Scandic Ishavshotel

  Bo i “Nordens Paris” med udsigt over Tromsø havn. Scandic Ishavshotel ligger på kajen i Tromsø, kun 100 meter fra Hurtigrutens færge og 4 minutter fra Polarmuseet.
  Bo i centrum af Tromsø med nogle af Nordens mest unikke oplevelser lige uden for døren. Uanset om du har været ude at udforske byen eller til en konference, bør du slutte dagen af med et besøg i restaurant, Roast.

  Læs mere
 • Clarion Hotel Aurora

  Clarion Aurora Hotel er et af de mest moderne og særprægede designerhotel i Tromsø. Et hyggeligt hotel med beliggenhed på havnekanten, midt i hjertet af Tromsø. Udsigt over den indre havn samt Ishavskatedralen og Tromsdalstinden. Her kan du hygge dig med boblebad på taget, Afternoon Sweets og Evening Meal.
  Kort afstand til shopping, aktiviteter, og de mest kendte attraktioner. 

  Læs mere
 • Clarion The Edge

  Clarion The Edge, Tromsøs største kongres & konferencehotel. Hotellet ligger i centrum og helt ned til vandkanten, hvor den innovative arkitektur spejler sig i vandoverfladen. Herfra kan du opleve midnatssolen, nordlyset, kulturlivet og den arktiske natur. The Edge er indrettet i moderne mini malistisk nordisk stil og i hotellets stolthed Skybar på 11. sal, kan nydes en forfriskning og en spektakulær udsigt.

  Læs mere
 • Quality Hotel Saga

  Quality Hotel Saga, moderne hotel midt i centrum, ved siden af Hurtigrutekaia og flybusterminalen. Fra hotellet er der kort vej til Tromsø Domkirke, Nordnorsk kunstmuseum, Polarmuseet og byens andre kulturtilbud lige udenfor hoteldøren. Fra hotelværelserne er der udsigt til enten Ishavskatedralen, Tromsdalsfjeldene eller Tromsø by.

  Læs mere
 • Thon Hotel Polar

  På Thon Hotel Polar bor i hjertet af Tromsø, tæt på Storgata butiksstrøget. Du har seværdighederne indenfor 1 km, hvor du kan nå Tromsø katedral, Nordnorsk kunstmuseum og Polarmuseet. I Tromsø er der masser af restauranter og tæt på hotellet ligger den populære restaurant Egon.

  Læs mere
 • Radisson Blu hotel Tromsø

  Start dit polareventyr fra vores Radisson Blu hotellet i Tromsø
  Tromsø, kendt som porten til Arktis og Norges nordligste by. Radisson Blu Hotel  er den perfekte base til at opleve det vidunderlige arktiske landskab. Let adgang til de nærliggende kulturelle attraktioner, restauranter og butikker, mens du også kan nyde den betagende udsigt over de omkringliggende fjelde, skove, og fjorde. Radisson Blu Hotel i Tromsø er en førsteklasses base, hvis man vil opleve nordlys om vinteren eller nogle af de ikoniske musikfestivaler om sommeren. Hotellet ligger blot et stenkast fra nogle af byens største seværdigheder.

  Læs mere