Del

Nordkaplinjen Oslo-Nordkap-Bergen

TAG MED PÅ EN MAGISK VINTERREJSE

Nyd den norske kyst på Nordkaplinjen, mens nordlyset danser gennem de mørke vinternætter. Det er en fantastisk mulighed for at opleve kulturen, dyrelivet og langs hele den norske kyst om vinteren. For første gang i Hurtigrutens 130-årige historie sejler vi fra vores pulserende hovedstad, forbi landets sydligste punkt til det nordligste punkt, og stopper for spændende udflugter ved 16 nøje udvalgte stop. Ved 70 grader nord kan du kigge efter nordlyset på himlen over Alta, nordlysets by. I syd kan du lære om vikingehistorien i Haugesund og sejle med en

spektakulær udsigt over Hardangerfjorden. Vi tilføjer også en havn på steder, vi ikke har besøgt i mange år, såsom den traditionelle by Lødingen, som ligger ved fjorden.

Nordkaplinjen sejler fra slutningen af ​​september til marts. Valget er dit, om du vil opleve gyldne efterårsfarver, et sneklædt vinterlandskab eller alt det, den gode "forårsfølelse" har at byde på. Det er også årstiderne, hvor landets fortryllende nordlys dukker op på nattehimlen.

Rejsen bliver endnu bedre med dejlige oplevelser ombord, og lækker mad og drikke på det moderne skib MS Trollfjord. 

NORDKAPLINJEN MS TROLLFJORD

Vælg mellem følgende distancer:

Oslo - Nordkap/Honningvåg-Bergen 13 dage,
Afgange 2024/25:
10/12, 3/1, 27/1, 20/2, 16/3, 9/4

Bergen-Nordkap/Honningvåg-Oslo 13 dage
Afgange 2024/25:
22/12, 15/1, 8/2, 4/3, 28/3, 21/4

Oslo - Tromsø 7 dage
Tromsø-Honningsvåg- Bergen 7 dage

INKL. I REJSEN: Valgt kahyt, helpension og All-inclusive drikke øl, vin, spiritus, vand, kaffe og te samt eftermiddagssnack, gratis Wi-Fi, daglige temaforedrag.

Se priser og bestil online her

Priserne på hjemmesiden er vejledende fra og til priser. Hurtigruten har ”flexpriser”, hvilket betyder at prisen ændrer sig alt efter tidsperiode og efterspørgsel. Jo hurtigere du er ude, jo bedre pris vil du opnå. Ring eller skriv til os, så finder vi den bedste pris til dig.