Del

Hurtigruten Norge - Krydstogt til Norge - Rejsen du altid vil huske!

VERDENS SMUKKESTE SØREJSE

Majestætiske fjorde, uberørte naturscenerier, afsidesliggende havne og meget, meget mere, krydret med en dejlig stemning om bord, en oplevelse for livet – på første parket! Uanset hvornår på året du vælger at rejse er du sikret en fantastisk oplevelse, for hver årstid byder på sin helt egen charme. Alle vores rejsespecialister har været på denne rejse op til flere gange, og kan derfor råde og vejlede dig på allerbedste vis. Læs meget mere på hjemmesiden, her kan du også få en visuel oplevelse af Hurtigrutens 11 skibe i en 360 graders visning.

HURTIGRUTEN KLASSISK - KRYDSTOGT TIL NORGE LANGS DEN NORSKE KYST

Vælg mellem klassiske krydstogtrejser:

Bergen-Kirkenes-Bergen 12 dage, Bergen-Kirkenes 7 dage, Kirkenes-Bergen 6 dage
Bergen-Kirkenes-Trondheim 11 dage
Rejserne er inkl. kahyt og helpension.

Se priser og bestil online her

De byer hvor skibet lægger til om dagen fra Bergen - Kirkenes, lægges der til om natten fra Kirkenes - Bergen og omvendt. Den ultimative rejseoplevelse er hele rundrejsen på 12 dage, hvor hele Norges kyst kan opleves i dagslys. Men en ting er sikkert, vi lover dig at du er sikret nogle helt igennem og uforglemmelige oplevelser på de halve rundrejser.

Priserne på hjemmesiden er vejledende fra og til priser. Hurtigruten har ”flexpriser”, hvilket betyder at prisen ændrer sig alt efter tidsperiode og efterspørgsel. Jo hurtigere du er ude, jo bedre pris vil du opnå. Ring eller skriv til os, så finder vi den bedste pris til dig.

Du kan evt. læse mere om vores forskellige rejser med hurtigruten og priser her!

MINIFERIE OG DISTANCEREJSER

Ønsker du en kortere rejse, kan vi tilbyde "Miniferier" fra 2 - 5 dage samt distancerejser. På distancerejserne kan du frit vælge påstignings- og afstigningshavn. Kahyt og mad kommer i tillæg. Disse korte ture kan først bestilles 3 mdr. før afrejse.
Ring og hør nærmere.

FIND DIN INDRE EXPLORER

Leder du efter mere "adventure" i din ekspedition, har vi også flere Explorer rejser, hvor du kan komme til Antarktis, Svalbard, Grønland og mange andre spændende rejsemål. Læs mere om vores Explorer rejser her.

DIVERSE RABATTER OG TILLÆG

Ambassadørrabat - Har du før rejst med Hurtigruten i min. 3 sammenhængende nætter, kan du melde dig ind i Ambassadørklubben og opnå medlemsrabatter. Se www.hurtigruten.dk/1893
Børnerabat 4 - 15 år inkl. Rundrejser og udflugter: 25%. Distancerejser: 50% på billetten (ikke kahytten) samt 50% på måltider.

Bil om bord – minimums pris 470 kr. pr. døgn.
Singlekahyt – tillæg 50% - 75% - se prislisterne.

Få inspiration til vores rejser ved at hente vores kataloger her.

TRANSPORT TIL OG FRA HURTIGRUTEN

Fly SAS eller Norwegian: Bergen, Trondheim og/eller Kirkenes. Ønsker du fly til andre destinationer, hjælper vi gerne med dette.
Skib DFDS Seaways: København Oslo, Stena Line: Frederikshavn - Oslo,  Fjordline: Hirtshals - Bergen
Tog Bergensbanen fra Oslo - Bergen.

HOTEL OVERNATNING

Ønsker du hotelovernatninger før eller efter rejsen med Hurtigruten, ring til os så finder vi dette til dig.

VI KENDER HURTIGRUTEN BEDST

NORSK REJSEBUREAU er Danmarks ældste rejsebureau. Vi blev grundlagt  i 1909 af en norsk Hurtigrutekaptajn og har lige siden specialiseret os i krydstogt til Norge med Hurtigruten samt ski- og sommerrejser.

Vores dedikeret salgs-team har sejlet med Hurtigruten et utal af gange og samlet personlig bred viden på både den norske kyst og Explorer rejser. Vi sidder klar til at rådgive dig så du får det bedste ud af din rejse med Hurtigruten. 

AT REJSE MED HURTIGRUTEN

Hurtigruten har serviceret kystlivet i Norge siden 1800-tallet. Her har der både været masser af aktivitet med fragtning af passagerer, men også med varer, hvor Hurtigruten har haft en vigtig forretningsmæssig og infrastruktur der har haft stor betydning for Vestnorge.
I dag er Hurtigruten mere "krydstogt" end før i tiden og skibene er designede mere som krydstogtskibe i modsætning til de originale dampskibe. I dag er Hurtigruten stadig et transportmæssigt bindeled mellem stederne og beboerne langs Norges smukke vestkyst.

Der er 15 forskellige skibe på Hurtigruten som alle adskiller sig fra hinanden. Den norske sørute har altid spillet en vigtig rolle, grundet det store øhav og de mange destinationer der kræver at kunne bevæge sig til havs mellem kystbyer og øer.  Hurtigrutens flåde lægger til i 34 forskellige havne og kan tilbyde over 60 udflugter.

Om sommeren sejer man ind i Geirangerfjorden, en af de mest kendte fjorde i Norge og på UNESCO Verdensarvliste.  Om efteråret den smukke Hjørundfjord.

På den nordgående rejse anløber man byerne Ålesund, Trondheim og Tromsø om dagen, på den sydgående rejse ser man den smukkeste natur, herunder den arktiske vildmark Finnmarken og de fantastiske øgrupper Lofoten og Vesterålen og Helgelandskysten. 

Der er mulighed for at besøge Hurtigrutens skibe som gæst når skibet er i havn. Man kan få en gæstebillet af billetkontrollørerne, og spise ombord på skibets restauranter, købe souvenirer og udforske skibet inden det afgår igen fra havnen.

Hurtigrutens betydning har været og er stadig stor nok til, at flere havne på strækningen afhænger af skibene på Hurtigrutens aktiviteter, ankomster og afgange for deres forsatte eksistens.

De fleste skibe på Hurtigruten er i stand til at medbringe biler, og har plads til 40-50, hvorfor det også er muligt at kombinere en rejse på Hurtigrutens strækninger med en kør selv ferie i Norge.

Det er selvfølgelig vigtigt at huske når man rejser med Hurtigruten om sommeren, at den arktiske og atlantiske vind gør det koldt, selv når temperaturerne er moderate. På samme tid er det som i Danmark selvfølgelig meget svingende selv om sommeren, og temperaturer kan blive rimelig lave, så det anbefales at medbringe varmt tøj.

OMBORD PÅ HURTIGRUTEN

Der er stor forskel på kahytterne ombord på Hurtigruten, og dette gør også en stor forskel i forhold til det budget man ønsker at anvende til sin rejse. De bedre kahytter har eget vindue og badeværelse, og de billigste kahytter er med delt badeværelse og uden vindue. Om sommeren er priserne generelt væsentlig højere end om vinteren.

Hurtigrutens skibe har en generelt høj standard for oplevelsen ombord. I restauranterne skabes fantastiske madoplevelser morgen, middag og aften hver dag. Kokkene bruger kun friske, lokale råvarer fra de norske kystbyer langs ruten. Generelt  serveres der morgenbuffet mellem kl. 07.30-10.00, frokost kl. 12.00-13.00, og middag kl. 18.30-19.00.

På Hurtigrutens skibe kan man finde lounge, bar og bibliotek. Man må hverken medbringe egen alkohol i baren, loungen eller restauranten. Men det er tilladt at medbringe 2 flaske alkoholiske drikke ombord på skibet i det hele taget. Købes der alkohol udenfor skibet under rejsen, skal dette registreres i receptionen.

Der er ikke omfattende indkøbsmuligheder ombord på skibet, men der er mulighed for at købe souvenirs, tøj, postkort og basale fornødenheder. Rygning er kun tilladt i særlige områder på skibets dæk, hvor der er opstillede askebægre. Dog er skibet stort set røgfrit af hensyn til gæster der ikke ryger.

Hurtigruten starter fra syd og rejser mod nord. Du vil starte i Bergen og yderst mod nord ende op i Kirkenes. Er du til naturoplevelser, aktiv ferie eller kulturelle oplevelser med et rigt historieliv, vil Hurtigrutens have mange oplevelser at tilbyde dig.

Med Hurtigruten Klassisk får du det ultimative krydstogt til Norge langs Norges kyst – læs her mere om rejsen, udflugterne og vores tilbud. Bestil Hurtigruten Klassisk hos Norsk Rejsebureau – kontakt os for et unikt tilbud der passer til dine ønsker.

Du kan evt. læse mere om vores forskellige rejser med hurtigruten og priser her!