Del

Hurtigruten Norge - Krydstogt Norge - Rejsen du altid vil huske!

VERDENS SMUKKESTE SØREJSE

Majestætiske fjorde, uberørte naturscenerier, afsidesliggende havne og meget, meget mere, krydret med en dejlig stemning om bord, en oplevelse for livet – på første parket! Uanset hvornår på året du vælger at rejse er du sikret en fantastisk oplevelse, for hver årstid byder på sin helt egen charme. Alle vores rejsespecialister har været på denne rejse op til flere gange, og kan derfor råde og vejlede dig på allerbedste vis. Læs meget mere på hjemmesiden, her kan du også få en visuel oplevelse af Hurtigrutens 11 skibe i en 360 graders visning.

HURTIGRUTEN KLASSISK - KRYDSTOGT LANGS NORGES KYST

Hurtigruten tilbyder klassiske rejser på 12 dage, Bergen-Kirkenes-Bergen, 11 dage, Bergen-Kirkenes-Trondheim, 7 dage, Bergen-Kirkenes og 6 dage Kirkenes-Bergen. Rejserne er inkl. kahyt og helpension.
De byer hvor skibet lægger til om dagen fra Bergen - Kirkenes, lægges der til om natten fra Kirkenes - Bergen og omvendt. Ønskes den ultimative rejseoplevelse hvor hele Norges kyst kan opleves i dagslys, anbefaler vi en helrundrejse! Men en ting er sikkert, vi lover dig at du er sikret nogle helt igennem og uforglemmelige oplevelser på de halverundrejser.
Priserne på hjemmesiden er fra og til priser og er derfor kun vejledende. Hurtigruten har ”flexpriser”, hvilket betyder at prisen ændrer sig alt efter tidsperiode og efterspørgsel. Jo hurtigere du er ude, jo bedre pris vil du opnå. Ring eller skriv til os, så finder vi den bedste pris til dig.

MINIFERIE OG DISTANCEREJSER

Ønsker du en kortere rejse, kan vi tilbyde "Miniferier" fra 2 til 5 dage samt distancerejser. På distancerejserne kan du frit vælge påstignings- og afstigningshavn. Kahyt og mad kommer, i tillæg. Disse korte ture kan først bestilles 3 mdr. før afrejse.
Ring og hør nærmere.

FIND DIN INDRE EXPLORER

Leder du efter mere "adventure" i din ekspedition, har vi også flere Explorer rejser, hvor du kan komme til Indlandsisen, Svalbard og opleve en hel uberørt natur nærmere. Læs mere om vores Explorer rejser her.

DIVERSE RABATTER OG TILLÆG

Ambassadørrabat - Har du før rejst med Hurtigruten i min. 3 sammenhængende nætter, kan du indmelde dig i Ambassadør klubben og opnå medlemsrabatter. Se www.hurtigruten.dk/1893
Børnerabat 4 - 15 år inkl. Rundrejser: 25% og 25% på udflugter. Distancerejser: 50% på billetten (ikke kahytten) samt 50% på måltider.

Bil om bord – minimums pris 470 kr. pr. døgn.
Singlekahyt – tillæg 50% - 75% - se prislisterne.

Få inspiration til vores rejser ved at hente vores kataloger her.

TRANSPORT TIL OG FRA HURTIGRUTEN

Fly
SAS eller Norwegian: Bergen, Trondheim og/eller Kirkenes, der er de 3 udgangshavne på de klassiske rejser. Ønsker du fly til andre destinationer, hjælper vi gerne med dette.

Skib
DFDS Seaways: København Oslo
Stena Line: Frederikshavn - Oslo
Fjordline: Hirtshals - Bergen

Tog
Bergensbanen fra Oslo - Bergen.

HOTEL OVERNATNING

Ønsker du hotelovernatninger før eller efter rejsen med Hurtigruten, ring til os så finder vi dette til dig.

VI KENDER HURTIGRUTEN BEDST

NORSK REJSEBUREAU er Danmarks ældste rejsebureau. Vi blev stiftet i 1909 af en Hurtigrutekaptajn og har lige siden specialiseret os i rejser til Norge med Hurtigruten samt ski- og sommerrejser.

Sejl til Norge med Hurtigruten Norge – vi har over 100 års erfaring med hurtigruten. Siden Norsk Rejsebureau blev stiftet i 1909 har vi hjulpet folk til at få det bedste krydstogt i Norge med Hurtigruten, hvor du vil komme til at opleve det bedste af hele den norske kyst.

Vi har de bedste Hurtigruten Norge tilbud, hvor du på krydstogt vil opleve de norske kystbyer, de norske fjorde, du vil kunne se de mange bjerge, og den fantastiske norske natur som byder på smukke fjelde og dale en masse.

Med Hurtigruten er du i gode hænder, og det er et fantastisk valg at rejse med skib i Norge med Hurtigruten, som har serviceret kystlivet i Norge siden 1800-tallet. Her har der både været masser af aktivitet med fragtning af passagerer, men også med varer, hvor Hurtigruten har haft en vigtig forretningsmæssig betydning.

Der er 12 forskellige skibe på Hurtigruten som alle adskiller sig fra hinanden. De norske søruter har længe spillet en vigtig rolle, grundet det store øhav og de mange destinationer der kræver at kunne bevæge sig til havs mellem kystbyer og øer. De 12 forskellige skibe i flåden rummer 34 forskellige havnedestinationer med over 60 udflugter.

AT REJSE MED HURTIGRUTEN

Hurtigruten er en færgeline der kører langs Norges kystlinje. På trods af at der er utallige udflugter man kan deltage i på Hurtigruten, hvor man kan udforske hele det sydlige, nordlige og vestlige Norge, er Hurtigruten primært en kysttur hvor man rejser til havs, og altså ikke en rejse for at sejle i fjordene. Ifølge mange er det verdens smukkeste sørejse.

Hurtigruten begyndte som en transportrute for passagerer, varer og post langs den norske kyst, og var således mere funktionelt orienteret som et stykke væsentlig infrastruktur. I dag er Hurtigruten mere orienteret mod krydstogtpassagere end før i tiden og skibene er designede mere som krydstogtskibe i modsætning til de originale dampskibe, på trods af de dog bærer en vis mængde varer og last, og stadig er et transportmæssigt bindeled.

Skibene er fortsat i rutefart og tjener stadig deres traditionelle funktion som en del af den offentlige trafik, og bindeled mellem forskellige kystbyer og øhavsområder.

I sommersæsonen rejser Hurtigruten til Geiranger som har en af de mest kendte fjorde på fastlandet i Norge, og er et beskyttet UNESCO World Heritage Site, og som da også har fået en top score herfor i en undersøgelse foretaget af National Geographic Magazine, sammen med Nærøyfjord.

Udover dette lægger skibene på Hurtigruten også til i andre væsentlige byer på kysterne af større fjorde, nemlig Trondheim og Molde. Der er altså rig mulighed for at opleve fjordene, selvom Hurtigruten er en sørejse på kysten.

Skibene på Hurtigruten kombinerer kost, logi og transport, og er på trods af at være mere krydstogtorienterede end før i tiden, ikke orienteret mod at feste eller indtage alkohol. Der er mulighed for at besøge Hurtigrutens skibe som gæst når skibet er i havn. Man kan få en gæstebillet af billetkontrollørerne, og spise ombord på skibets restauranter, købe souvenirer og udforske skibet inden det afgår igen fra havnen.

Hurtigrutens betydning har været og er stadig stor nok til, at flere havne på strækningen afhænger af skibene på Hurtigrutens aktiviteter, ankomster og afgange for deres forsatte eksistens.

De fleste skibe på Hurtigruten er i stand til at medbringe biler, og har plads til 40-50, hvorfor det også er muligt at kombinere en rejse på Hurtigrutens strækninger med en rundrejse i egen bil.

Det er selvfølgelig vigtigt at huske når man rejser med Hurtigruten om sommeren, at den arktiske og atlantiske vind gør det koldt, selv når temperaturerne er moderate. På samme tid er det som i Danmark selvfølgelig meget svingende selv om sommeren, og temperaturer kan blive rimelig lave, så det anbefales at medbringe varmt tøj.

OMBORD PÅ HURTIGRUTEN

Der er stor forskel på kahytterne ombord på Hurtigruten, og dette gør også en stor forskel i forhold til det budget man ønsker at anvende til sin rejse. De bedre kahytter har eget vindue og badeværelse, og de billigste kahytter er med delt badeværelse og uden vindue. Om sommeren er priserne generelt væsentlig højere end om vinteren.

Hurtigruten har en meget god kutyme ombord, og man vil generelt ikke opleve at blive generet af støj eller anden generende adfærd fra andre gæster. Hurtigrutens skibe har en generelt høj standard for oplevelsen ombord. Dog kan der forekomme støj i forbindelse med når skibet ligger til nye havne, og der foretages på og aflæsning af fragt.

Denne standard gør sig også gældende for skibenes restauranter, hvor skibkokkene skaber fantastiske madoplevelser morgen, middag og aften hver dag. På Hurtigruten anvendes friske, lokale råvarer fra de norske kystbyer på ruten. Der er generelt morgenmad der serveres som buffet mellem 07.30-10.00, frokost kl. 12.00-13.00, og middag kl 18.30-19.00.

På Hurtigrutens skibe kan man finde lounge, bar og bibliotek. Man må hverken medbringe eget alkohol i baren, loungen eller restauranten. Men det er tilladt at medbringe 2 flaske alkoholiske drikke ombord på skibet i det hele taget. Købes der alkohol udenfor skibet under rejsen, skal dette registreres i receptionen.

Der er ikke omfattende indkøbsmuligheder ombord på skibet, men der er mulighed for at købe souvenirs, tøj, postkort og basale fornødenheder. Rygereglementet gør det muligt at ryge på særlige området på skibets dæk, hvor der er opstillede askebægre. Dog er skibet stort set røgfrit af hensyn til gæster der ikke ryger.

Hurtigruten starter fra syd og rejser mod nord. Du vil starte i Bergen og yderst mod nord ende op i Kirkenes. Hvad end du er til naturoplevelser, aktiv ferie eller kulturelle oplevelser med et rigt historieliv, vil Hurtigrutens mange oplevelser have noget at byde på for dig.

Vi arbejder med de bedste krydstogt Norge tilbud på Hurtigruten, og vi sørger for du også får det maksimale ud af dit budget – på samme tid med der er fokus på kvalitet.

Med Hurtigruten Klassisk får du det ultimative krydstogt langs Norges kyst – læs her mere om rejsen, udflugterne og vores tilbud. Bestil Hurtigruten Klassisk hos Norsk Rejsebureau – kontakt os for et unikt tilbud der passer til dine ønsker.