Del

De bedste tilbud på Hurtigruten

Hos Norsk Rejsebureau har vi altid de bedste og skarpeste tilbud på rejser med Hurtigruten. Vi opdaterer løbende denne side med vores tilbud på Hurtigruten, så du altid kan finde et skarpt tilbud på enten flybilletten, skibet eller hele rejsen hos Norsk Rejsebureau.

På udkig efter et godt tilbud til Norge?

Har du brug for mere hjælp omkring vores tilbudspakker med Hurtigruten til Norge? Kontakt os endelig på telefon eller mail - vi sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at booke hele din ferie til Norge.

Husk også at tilmelde dig vores konkurrence om et gavekort på en værdi til 2.000 kr. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 • Tag din elskede med til 1/2 pris

  Der er kærlighed i luften på Svalbard! Få halv pris på person nummer to i kahytten på udvalgte sejladser rundt Svalbard med det nostalgiske skib MS Nordstjernen. Bestil din rejse senest 25. februar 2019

  Læs mere
 • Spar op til 20% på Norske Kysten

  SPAR OP TIL 20% på Hurtigruten på alle rejser på Norske Kysten! Gælder ALLE sejladser i hele 2019. Slå til senest 04. marts og få en oplevelse for livet. Gælder kun nye bestillinger og ruterne Bergen-Kirkenes t/r, Bergen - Kirkenes eller Kirkenes - Bergen.

  Læs mere
 • Ingen Singletillæg på udvalgte afgange 2019

  Lige nu kan du slippe for at betale singletillæg på udvalgte afgange i 2019. Tilbuddet gælder Bergen-Kirkenes-Bergen, Kirkenes-Bergen eller Bergen-Kirkenes-Trondheim.  Gælder i en begrænset periode og skal bestilles inden 31.01.19

  Læs mere
 • Vi giver flybilletten - Hurtigruten Norske Kysten - UDLØBET

  Gratis flybillet med Hurtigruten langs Norske Kysten 2019. Det er nu du skal booke din 2019 rejse med Hurtigruten til Norge for vi giver nemlig flybilletten fra København tur/retur kvit og frit! Rejsen skal bestilles senest 31. oktober 2018.

  Læs mere
 • Vi giver flybilletten - UDLØBET

  Gratis flybillet med Hurtigruten til Antarktis  2019. Det er nu du skal booke din 2019 rejse med Hurtigruten til Antarktis for vi giver nemlig flybilletten fra København tur/retur kvit og frit! Rejsen skal bestilles senest 30. september for Explorer rejser 2018.

  Læs mere
 • Pakket og klart

  Vil du opleve verdens smukkeste sejlads og nogle af Norgest smukkeste og stemnings fyldte byer. Vi lancerer ”Pakket & Klar” – et ekstra godt tilbud på færdigpakket miniferier med Hurtigruten.

  Læs mere