Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

 • Vi giver flybilletten

  Gratis flybillet med Hurtigruten 2018. Det nu du skal booke din 2018 rejse med Hurtigruten for vi giver nemlig flybilletten fra København tur/retur kvit og frit! Du kan frit vælge mellem alle afgange i 2018 langs den norske vestkyst eller udvalgte Explorer Rejser til fx Island, Grønland, Svalbard og Antarktis.

  Læs mere
 • Ingen Singletillæg på udvalgte afgange

  Lige nu kan du slippe for at betale Singletillæg på udvalgte afgange med Hurtigruten. Tag fx med på en klassisk rundrejse på 12 dage fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen. Rejser du alene fjerne vi Singletillægget. Gælder i en begrænset periode.

  Læs mere
 • Pakket og klart

  Vil du opleve verdens smukkeste sejlads og nogle af Norgest smukkeste og stemnings fyldte byer. Vi lancerer ”Pakket & Klar” – et ekstra godt tilbud på færdigpakket miniferier med Hurtigruten.

  Læs mere
 • Spar 20% på Norske Kysten - Tilbuddet er udløbet

  SPAR 20% på Hurtigruten i hele 2017. Fra den 1. maj. og frem til 15. maj er der store penge at spare på Hurtigruten. Bestil min. 5 døgn langs den Norske Vestkyst og spar 20% på alle sejladser i 2017. Slå til senest 15. maj og få en oplevelse for livet.

  Læs mere
 • Last Minute Rejser med Hurtigruten

  Der er gode rabatter at hente hvis du kan rejse her og nu, Hurtigruten tilbyder helt op til 30% rabat på udvalgte afrejsedatoer i Norge samt på hele det store Explorer program som spænder over Svalbard, Grønland, Island, Antarktis m.m. Se hvilke rejser og datoer er ledige under Læs Mere. 

  Læs mere