Del

De bedste tilbud på Hurtigruten

Hos Norsk Rejsebureau har vi altid de bedste og skarpeste tilbud på rejser med Hurtigruten. Vi opdaterer løbende denne side med vores tilbud på Hurtigruten, så du altid kan finde et skarpt tilbud på enten flybilletten, skibet eller hele rejsen hos Norsk Rejsebureau.

På udkig efter et godt tilbud til Norge?

Har du brug for mere hjælp omkring vores tilbudspakker med Hurtigruten til Norge? Kontakt os endelig på telefon eller mail - vi sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at booke hele din ferie til Norge.

Husk også at tilmelde dig vores konkurrence om et gavekort på en værdi til 2.000 kr. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 • Kampagnetilbud

  Rejser med Hurtigruten inklusiv flybillet. Det er nu du skal booke din 2020 rejse med Hurtigruten til Antarktis, Alaska, Canada og Sydamerika. Vi giver nemlig flybilletten fra København tur/retur oven i hatten! Rejsen skal bestilles senest 8.Juli 2019.

  Læs mere
 • Kampagnetilbud Hurtigruten Norske Kysten

  Find de bedste tilbud med Hurtigruten her. Tilbuddene skifter jævnligt så det gælder om at slå til før det udløber. Lige nu kan du få op til 5.000 NOK pr. pers. til at bruge om bord på Hurtigruten i 2020.

  Læs mere
 • Kampagnetilbud Hurtigruten Ekspeditionsrejser

  Spar helt op til kr. 8.650 på udvalgte rejser med Hurtigruten til Antarktisk, eller hvad med at slippe for single-tillægget. Lige nu er der mange gode kampagnetilbud på mange ekspeditionsrejser med Hurtigruten i 2019. Bestil senest 4. april. TILBUDDET ER UDLØBET

  Læs mere