Del

De bedste Hurtigruten tilbud

Hos Norsk Rejsebureau har vi altid de bedste og skarpeste tilbud på rejser med Hurtigruten. Vi opdaterer løbende denne side med vores tilbud på Hurtigruten, så du altid kan finde et skarpt tilbud på enten flybilletten, skibet eller hele rejsen hos Norsk Rejsebureau.

På udkig efter et godt tilbud til Norge?

Har du brug for mere hjælp omkring vores tilbudspakker med Hurtigruten til Norge? Kontakt os endelig på telefon eller mail - vi sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at booke hele din ferie til Norge.

Husk også at tilmelde dig vores konkurrence om et gavekort på en værdi til 2.000 kr. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 • Spar op til 30% på Hurtigruten

  SPAR OP TIL 30% på Hurtigruten! Gælder sejladser på Norskekysten og Ekspeditionsrejser med afrejse 1. apr. til 31. dec. 2020. Slå til senest 02. marts og få en oplevelse for livet.

  Læs mere
 • Ingen Singletillæg på udvalgte afgange

  Lige nu kan du slippe for at betale singletillæg på udvalgte afgange i 2019 og 2020. Tilbuddet gælder udvalgte afgange i perioden december 2019 til maj 2020 på strækningen Bergen-Kirkenes og Kirkenes-Bergen, samt på udvalgte afgange i perioden oktober til december 2019 på strækningen Bergen-Kirkenes-Bergen og Bergen-Kirkenes-Trondheim. Gælder i en begrænset periode og skal bestilles senest 30.12.19

  Læs mere
 • Vi giver flybilletten - Hurtigruten Norske Kysten

  Få flybilletten med Hurtigruten langs Norske Kysten 2020 uden meromkostninger. Det er nu du skal booke din 2020 rejse med Hurtigruten til Norge for vi giver nemlig flybilletten fra København eller Billund tur/retur kvit og frit! Rejsen skal bestilles senest 4. november 2019.

  Læs mere
 • Kampagnetilbud Hurtigruten Norske Kysten - Udløbet

  Find de bedste tilbud med Hurtigruten her. Tilbuddene skifter jævnligt så det gælder om at slå til før det udløber. Lige nu kan du få op til 5.000 NOK pr. pers. til at bruge om bord på Hurtigruten i 2020.

  Læs mere
 • Kampagnetilbud Hurtigruten Ekspeditionsrejser - Udløbet

  Spar helt op til kr. 8.650 på udvalgte rejser med Hurtigruten til Antarktisk, eller hvad med at slippe for single-tillægget. Lige nu er der mange gode kampagnetilbud på mange ekspeditionsrejser med Hurtigruten i 2019. Bestil senest 4. april. TILBUDDET ER UDLØBET

  Læs mere