Del

Bliv inspireret af vores kataloger

Læs vores katalog elektronisk eller få det tilsendt

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig med at komme til Norge og opleve det skønne land - hvad enten du leder efter en vinterferie til Norge eller måske en tur med Hurtigruten.

Kontakt Norsk Rejsebureau på tlf. 33124565 eller norsk@norskrejsebureau.dk

Klik på billederne og læs vores kataloger elektronisk. 

Bestil vores flotte vinterkatalog for 2021/22 fyldt med masser af inspiration til årets vinterferie. Vi tilbyder over 20 snesikre destinationer med snegaranti.

Hurtigruten januar 2021 til marts 2022. Udforsk Norge med Hurtigruten og Norsk Rejsebureau. Dette katalog indeholder Hurtigruten Klassisk & Nyheden ekspeditionsrejser i Norge. Kataloget findes kun digitalt og kan IKKE sendes med posten!

Tag med på nogle af de mest fantastiske ekspeditionsrejser med Hurtigruten. Hurtigruten tager dig til Antarktis, Svalbard, Grønland, Island, Nord & Sydamerika & Europa. Kataloget findes kun digitalt og kan IKKE sendes med posten!

Læs vores kataloger elektronisk

Vælg det ønskede katalog som du ønsker at få tilsendt, så har du det med posten meget snart.
Bemærk venligst at vi ikke sender Hurtigritens kataloger med posten da disse er udgået og nye er på vej.

Du kan altid læse dem elektronisk ved at klikke på forsiden af det ønskede katalog.

Norsk Rejsebureau vil gerne give råd og vejledning i forbindelse med din bestilling af vores katalog. Ved at sætte kryds i dette felt giver du os derfor tilladelse til at kontakte dig via mail eller telefon med informationer om vores aktuelle rejser i det bestilte katalog, med henblik på markedsføring. Du kan sagtens bestille vores katalog uden at vi kontakter dig efterfølgende, efterlad da blot feltet tomt.