Del

Bliv inspireret af vores kataloger

Bestilling af katalog

Marker det ønskede katalog, udfyld navn, adresse og bestil nederst på siden. Så sender vi kataloget hjem til dig.

Du kan også klikke på billederne og læse kataloget elektronisk. 

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig med at komme til Norge og opleve det skønne land - hvad enten du leder efter en vinterferie til Norge eller måske en tur med Hurtigruten.

Kontakt Norsk Rejsebureau på tlf. 33124565 eller norsk@norskrejsebureau.dk  

Bestil vores flotte vinterkatalog for 2020/21 fyldt med masser af inspiration til årets vinterferie. Vi tilbyder over 20 snesikre destinationer med snegaranti.

Hurtigruten Norges vestkyst fra juni til december 2020. Tag med på den Klassiske Hurtigrute rejse langs den norske vestkyst. Vælg mellem 6,7,11 eller 12 dage.

Hurtigruten januar 2021 til marts 2022. Udforsk Norge med Hurtigruten og Norsk Rejsebureau. Dette katalog indeholder Hurtigruten Klassisk & Nyheden ekspeditionsrejser i Norge.

Tag med på nogle af de mest fantastiske ekspeditionsrejser med Hurtigruten. Hurtigruten tager dig til Antarktis, Svalbard, Grønland, Island, Nord & Sydamerika & Europa. Kataloget findes kun digitalt og kan IKKE sendes med posten!

Bestil katalog

Marker det katalog, du ønsker at bestille.

Udfyld nedenstående felter og tryk "Bestil katalog", hvorefter vi sender kataloget til dig.

Ønsker du andre kataloger skal du lave en ny bestilling.

Norsk Rejsebureau vil gerne give råd og vejledning i forbindelse med din bestilling af vores katalog. Ved at sætte kryds i dette felt giver du os derfor tilladelse til at kontakte dig via mail eller telefon med informationer om vores aktuelle rejser i det bestilte katalog, med henblik på markedsføring. Du kan sagtens bestille vores katalog uden at vi kontakter dig efterfølgende, efterlad da blot feltet tomt.