Del

Oplevelsesrejser i Norge

Norge er et smukt land, som har meget at byde på udover skiferier og skirejser. Her hos Norsk Rejsebureau tilbyder vi oplevelsesrejser i Norge som er udover det sædvanlige. Det er fantastisk at rejse til Norge og med vores rejser til Norge kan du blandt andet komme på Nordlyssafari, Explorerrejser med Hurtigruten og meget mere.

Nordlyssafari og ekspeditionsrejser

Se og læs mere om vores Svalbard grupperejse hvor du kan opleve en skøn natur, komme helt tæt på dyrelivet og få en unik chance for at opleve det flotte nordlys i helt seværdige omgivelser. 

Svalbard er sidste stop før Nordpolen - og med vores rejse kan du opleve mange spændende polaraktiviteter som fx safari med snescooter, hundeslædetur og meget mere i Svalbards vildmark.

Traditionelle rejser til Norge

Leder du efter en mere "traditionel" rejse til Norge, har vi selvfølgelig også dette her hos Danmarks største bureau over rejser til Norge. Vi har den meget populære nordlyssafari i Tromsø, hvor du selvfølgelig har gode chancer for at opleve Nordlyset - men også opleve byen Tromsø, som er omgivet af smukke fjelde og unik natur. 

 • Svalbard grupperejse

  Periode 20/1-24/1 & 17/2-21/2 2020
  Svalbard - sidste stop før Nordpolen. Oplev den fortryllende blanding af sneklædt vildmark, gigantiske gletsjere og et fængslende lys. Oplev mørkeperioden på Svalbard og kombiner med de mange spændende polaraktiviteter.

  Læs mere
 • Nordlyssafari Svalbard tilbud

  Opleve Nordlyset og den fantastiske natur på øriget Svalbard. Med ca. 1.300 km til Nordpolen og en stor koncentration af isbjørne er dette en oplevelse ud over det sædvanlige. Tilbuddet er inkl. 2 nætter på hotel, morgenmad samt Nordlys-aften på Camp Barentz. 
  Priser fra kr. 2.095. Bestil senest 31. oktober. 

  Læs mere
 • Nordlyssafari Tromsø

  Tromsø –byliv og arktiske oplevelser i ét. Byen er omgivet af fjeld og storslået natur,  som står klar til at tage imod eventyrlystne besøgende. Nordlyset - Oplev det hypnotiserende lysshow på nattehimlen. Lad husky hunde trække slæden gennem et glitrende vinterlandskab eller jagt nordlyset til vands. Mulighederne er mange...

  Læs mere