Del

SOMMERFERIE I NORGE

Hvert år drager rigtig mange danskere til Norge for at holde sommerferie og det kan vi godt forstå. Norge er helt unikt om sommeren og byder på rigtig mange gode oplevelser for hele familien. Mange af skisportsområderne er også åbne om sommeren, og byder på mange dejlige aktiviteter som fx cykling, vandring, rafting og masser af naturoplevelser i en af verdens flotteste naturområder.

Lad Norsk Rejsebureau hjælpe dig med din sommerferie. Tag på sommerferie på destinationer såsom Beitostølen, Espedalen, Hemsedal, Lofoten, Skeikampen, Svalbard, Telemarken, Trysil og Voss. Tag hele familien med og oplev et land rigt på natur, fjeldområder og nationalparke, hvor der er garanti for en sjov og god oplevelse for alle.

Flotte fjelde og natur

Oplev storslåede højfjeldsområder, hvad end du er til en aktiv ferie eller afslappende naturnydelse. Norge kan byde på det hele, og der er ingen tvivl om, du vil få indtryk, sanseoplevelser og forfriskende sommerglæder nok til, du ikke glemmer din tur i denne livstid - og sandsynligvis, får lyst til at vende tilbage snart igen! Hos Norsk Rejsebureau er vi specialister i at skræddersy din drømmerejse til Norge, hvor vi selv har rejst til Norge om sommeren og opleve den flotte natur og skønne aktiviteter.

Norge er fyldt med et rigt historieliv og kulturelle artefakter, blandet ind mellem panoramaudsigter og idylliske naturoplevelser. Tag på vandreture, og sejl rundt i fjordene - der er meget, at gå glip af! Besøg Norges store skove og oplev de fantastiske bjerge, de traditionelle træhuse, storslåede vandfald, fjelde og dale samt det rige dyreliv.

Norsk Rejsebureau arrangerer og skræddersyr

Lad os hjælpe dig med at komme afsted til Norge og de skønne byer. Vi har et stort udvalg og samarbejdspartnere i byerne, hotellerne og forlystelsesparkerne. Vi kan stå for transport, overnatning og aktiviteter. Vi er her for at hjælpe dig med den perfekte sommerferie i Norge, hvad enten du ønsker at komme afsted med fly, tog, skib eller køre selv. Vi kan det hele - og vi er altid tilgængelige for at hjælpe jer.