Del

Sommerferie i Norge. Vi har de bedste destinationer

Tag på sommerferie i Norge, derunder sommerferie i Trysil, Fjordnorge og mange andre. Se vores udvalg af sommerferie destinationer i Norge. 

Vi er eksperter når det kommer til rejser til Norge, hvor vi har mange års erfaring med at sende rejseglade danskere til vores naboland. Vi kender de små og store attraktioner, som er med til at gøre din ferie i Norge til noget specielt. 

Ekspert på ferie i Norge

Vi kan hjælpe med at planlægge din rejse til Norge - om det er hotel, fly, skib eller andre oplevelser du søger så kontakt vores Norge specialister. Vi er her altid for at hjælpe dig og din familie med at få den bedste ferie til Norge.

Har du/I specielle ønsker eller spørgsmål er vi altid tilgængelige på e-mail norsk@norskrejsebureau.dk eller telefon 33124565.

 • Bergen

  Bergen, beskrives ofte som indgangsporten til fjordriget og det med rette. Byen er omgivet af syv fjelde og nogle af verdens smukkeste fjorde. Et perfekt udgangspunkt for en byferie kombineret med fjeld- og fjordoplevelser. Selve byen har aktiviteter for enhver, hvad enten det er historie, kultur eller shopping. Byen summer af liv og atmosfære på de hyggelige caféer og restauranter.

  Læs mere
 • Beitostølen

  Beitostølen - en hyggelig fjeldlandsby, der ligger i Valdres 900 m.o.h. i meget smukke omgivelser, blandt Jotunheimens tinder (op til 2.400 m.o.h). Sommer i Valdres er ensbetydende med indlandsklima og et rigt varieret udbud af aktiviteter. 6 af Norges i alt 28 stavkirker ligger i Valdres.

  Læs mere
 • Espedalen

  Espedalen er rig på natur og oplevelser for hele familien. Det er et af Gudbrandsdalens smukkeste højfjeldsområder med Ruten (1.517 meter over havets overflade) som det højeste punkt. Fra toppen, får man på en klar dag en fantastisk udsigt over de to fjeldområder, Jotunheimen og Rondane nationalparker.

  Læs mere
 • Geilo

  Geilo ligger kun 3 timer fra Oslo og 4 timer fra Bergen. Geilo er en dejlig familiedestination. Her er både byliv, natur og mange tilbud og aktiviteter. Geilo er en stationsby på Bergensbanen, så det er muligt at tage toget fra Geilo til Myrdal og hoppe på den fantastiske Flåmsbanen.    

  Læs mere
 • Gålå

  Gålå ligger på et fjeldplateau 930 meter over havets overflade med en storslået udsigt ud over , Rondane og Ringebufjellet og på en god dag Jotunheimen. Området er specielt kendt for sine mange familievenlige aktiviteter og byder på mange fantastiske naturoplevelser.

  Læs mere
 • Hemsedal

  Hemsedal ligger i hjertet af den norske fjeldverden-med udfordringer og oplevelser for alle. De storslåede fjelde, levende bygder og ikke mindst den korte afstand til fjordene gør, at din sommerferie helt sikkert bliver en uforglemmelig oplevelse. Er du til aktiv ferie? eller bare ønsker en afslappende naturoplevelse? - Hemsedal giver dig forfriskende sommerglæder for både krop og sjæl - uanset alder.

  Læs mere
 • Oslo

  Oslo emmer af international storbystemning, samtidig med den har norsk lune og familievenlig atmosfære. Norges hovedstad ligger smukt bredt ud langs Oslo Fjord og Oslomarkas flotte natur. Byen emmer af atmosfære med hyggelige små sidegader, sjove og skæve kroge, dejlige caféer lige ned til havnekanten og hovedgader der bugner af shoppingmuligheder, restauranter og et væld af kulturelle seværdigheder.

  Læs mere
 • Skeikampen

  I hjertet af Gudbrandsdalen – i hjertet af kulturskatte, i hjertet af naturoplevelser - ligger Skeikampen. En frodig lille landsby, hvor fjeldene er åbne og venlige, med en flot panoramaudsigt til Jotunheimen og Rondane. Oplev sæterlivet i fjeldet, kombiner en biltur på Peer Gynt Veien med en vandretur på fjeldet eller nyd blot de idylliske omgivelser på Skeikampen.

  Læs mere
 • Svalbard

  Oplev øgruppen Svalbard i det nordligste Norge, med en helt unik natur. På øgruppen bor der cirka 2500 mennesker, men over 3000 isbjørne. Udover de fantastiske isbjørne bor der bl.a. hvalrosser, hvaler og sæler, der trives i deres naturlige omgivelser. Du kan nemt nå Svalbard ved at tage flyet fra København til Oslo og derfra til Svalbard.

  Læs mere
 • Telemark

  Majestætiske fjelde, dybe dale, sprudlende vandfald, spejlblanke søer, hyggelige norske bjælke huse, smukke kanaler, masser af dyre- og blomster liv, perfekte vandrestier og fantastiske udsigtsveje. Telemark er også - spændende kultur, aktive oplevelser samt dyb ro og stilhed. Her findes mange museer, unikke stavkirker og små butikker med unikt håndværk.

  Læs mere
 • Tromsø

  Tromsø er ofte blevet kaldt Nordens Paris. Byen har udviklet sig til at blive Nordnorges vigtigste og livligste by. Tromsø ligger 350 km nord for polarcirklen. Her finder du et stort udvalg af restauranter, pubber, diskoteker og natklubber.
  Byens centrum ligger på øen Tromsøya mellem fastlandet og Kvaløya, og er omgivet af to sunde hvor elegante høje broer buer henover.

  Læs mere
 • Trondheim

  Trondheim, byen der også kaldes for Norges mini Europa, emmer af international stemning, med mange af de kendte butikker og dejlige restauranter. Den overdådige katedral Nidarosdomen er et af Norges mest imponerende bygningsværker og absolut et besøg værd. Tag en spadseretur rundt i det idylliske Bakklandet eller deltag i en guidet byvandring.

  Læs mere
 • Trysil

  Trysil i Østerdalen, der strækker sig fra Elverum i syd til Røros i vest og på grænsen til Sverige, er danskernes vinterdestination nr. 1! Men sommer i Trysil, er enorme skove, åbne vidder og brusende elve, et sandt eldorado for enhver naturelsker.

  Læs mere
 • Voss & Myrkdalen

  Midt i Fjord Norge kun 2 timers kørsel fra Bergen finder du destinationerne Voss og Myrkdalen. Voss har siden starten af 1900 tallet være et yndet feriemål for mange velhavende Nordmænd, og selv den i dag rigt besøgt. Med sin placering midt i Fjord Norge er mulighederne mange for at komme ud og prøve kræfter med mange spændende oplevelser.

  Læs mere

De bedste sommerdestinationer i Norge

Bestil jeres sommerferie i Norge i dag og få alt ordnet med vores hjælp. Vi har de bedste destinationer i Norge som du helt sikkert kan genkende som nogle af de bedste skiområder i Norge.

Faktisk er disse destinationer også meget hyggelige og ideelle at rejse til om sommeren, hvilket er derfor vi kan tilbyde dem.

Fjordture og bjergbestigninger i Norge

Norges bedste sommerferierejser består primært af smukke fjordture og bjergbestigninger hvor I får oplevet den flotte natur som Norge har at byde på. 

Klimaet og vejret i Norge kan også overraske meget positivt, så sørg for at booke jeres sommerferie til Norge i dag med Norsk Rejsebureau.