Del

Vælg dit krydstogt

Drømmer I om en ferie ud over det sædvanlige? Oplev Norges smukke fjorde og fjelde i luksuriøse omgivelser på et krydstogt. Ombord på et krydstogt kan I suge de fantastiske naturoplevelser til jer, imens I sejler langs Norges kyst og nyder den lækre mad. Turene vil tage jer forbi charmerende, norske byer og havne. De vil også byde på spændende udflugter, så I virkelig kan opleve Norges mange kvaliteter. Vi har samlet et udvalg af hele og halve rundrejser, der både varierer i længde og rute. Gå på opdagelse i de spændende krydstogter langs Norges kyst og find dét, der passer til jeres feriedrøm!

 • Hurtigruten Norske Kysten

  Siden 1893 har Hurtigruten sejlet mellem Bergen og Kirkenes i Nordnorge. Kryds polarcirklen og oplev Nordkap - det nordligste punkt i Norge. Tag med Hurtigruten på en 12-dags sørejse og kom helt ind i de Norske fjorde. I sommer månederne kan du opleve Midnatssolens smukke skær eller se himlens smukkeste lydshow om vinteren -  Nordlyset. Hver årstid har sin charme.   

 • Havila Kystruten

  Oplev den gamle postrute fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen på 12 dage. Eller udforsk smukke  Lofoten og de norske dybe fjorde på 6 eller 7 dage. Ombord på Havila spiser og bor man godt alt i mens den smukke natur nydes. Havilas skibe er nogle af de nyeste og mest miljøvenlige hybridskibe som sejler i de norske fjorde.

 • Hurtigruten Ekspeditionsrejser

  Gå i nogen af verdens mest historiske fodspor, når du tager med på en af Hurtigrutens Ekspeditionsrejser. Hurtigrutens nye hybrid skibe sejler dig til Antarktis, hvor du kan møde nogle af verdens største pingvinkolonier. Tag med på ekspeditionsrejse til Isbjørnens rige Svalbard, hør de mange Sagaer på Island eller mød vores brødre og søstre i Grønland. Hurtigrutens Ekspeditionsrejser giver dig en oplevelse for livet.    

 • MV Quest Ekspeditioner

  Få nogle fantastiske vinteroplevelser om bord på det dansk byggede skib MV Quest. Oplev alt lige fra det fantastiske Nordlys til de majestætisk hvaler på et arktisk eventyr. Vælg mellem 3 forskellige rejser, alle med hvert deres tema. Mad, drikkevare og alle udflugter er inkluderet. Skibet lægger til havn i fra Tromsø. Disse rejser tilbydes fra december til marts.

Krydstogt - Kryds polarcirklen og oplev Norges kyst 

Findes der noget mere fantastisk end at iagttage den smukke natur? Rolig og storslået på samme tid. Nyd naturen og gå på opdagelse i de små, norske landsbyer. De forskellige krydstogter bevæger sig fra Bergen i syd og op til den nordlige by Kirkenes. Undervejs på turen vil I krydse polarcirklen, opleve vilde klippeformationer og lægge til i de mest charmerende, små havne.

Under jeres krydstogt har I mulighed for at deltage i spændende udflugter. I kan få fantastiske kulturelle oplevelser i form af guidede byvandringer, museumsbesøg og koncerter. Der findes selvfølgelig også et bredt udvalg af vandreture og andre friluftsaktiviteter. Hvis I vil krydre jeres rejse med en helt særlig oplevelse, kan I tage på en hundeslædetur i Tromsø eller opleve Lofoten på hesteryg. Lad drømmene blive til virkelighed på et krydstogt langs Norges kyst!

Krydstogtets vidunderlige verden

Naturskønne oplevelser behøver ikke at indebære teltture, vandrerygsække og ømme fødder. På et krydstogt langs Norges kyst kan I nyde naturens magiske væsen i luksuriøse omgivelser.

Ombord på skibet kan I iagttage fjord, fjeld og kyst fra de store panoramavinduer. Sug den friske luft, natur og frihedsfølelse til jer, og lad jer samtidig forkæle af skibets lækre faciliteter.

Nyd den lækre mad i skibets restauranter og slap af på jeres dejlige værelse. Krydstogtets rolige tempo skaber de perfekte omgivelser for afslapning og feriestemning. De forskellige skibe har desuden deres helt egne egenskaber. På nogle af skibene kan I finde små biblioteker med interessant litteratur. Andre skibe byder på hyggelige cafeer, moderne motionsrum og spabade.

Krydstogter til enhver rejsedrøm

En fantastisk ferie skal passe til jeres drømme. Derfor har vi hos Norsk Rejsebureau samlet krydstogter, der tilbyder forskellige ruter og rejselængder. Lige meget hvilken type I vælger, er I garanteret fantastiske og smukke naturoplevelser. Sejladsen foregår hele året - og hver sæson har selvfølgelig sin charme.

Når Norges vilde vestkyst skal udforskes, findes der to krydstogter, der tager jer igennem de smukkeste fjorde og forbi de flotteste fjelde. I kan vælge imellem den klassiske Hurtigrute og den særlige Havila Kystrute. Begge ruter har deres vendepunkt i Bergen og Kirkenes, hvor det er muligt at begynde eller slutte rejsen. En hel rundrejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage tager 12 fantastiske dage, hvor I bliver forkælet med god mad og smukke oplevelser i et roligt tempo. Halve rundrejser tager 6 dage. Hvad end I er på udkig efter en lang rejse med tid til ro og fordybelse eller en miniferie som et afbræk fra hverdagen, kan I finde jeres drømmekrydstogt hos Norsk Rejsebureau.