Del

Vælg dit krydstogt

  • Havila Kystruten

    Oplev den gamle postrute fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen på 12 dage. Eller udforsk smukke  Lofoten og de norske dybe fjorde på 6 eller 7 dage. Ombord på Havila spiser og bor man godt alt i mens den smukke natur nydes. Havilas skibe er nogle af nyste og mest miljøvenlige hybridskibe som sejler i de norske fjorde.

  • Hurtigruten Norske Kysten

    Siden 1893 har Hurtigruten sejlet mellem Bergen og Kirkenes i Nordnorge. Kryds polarcirklen og oplev Nordkap - det nordligste punkt i Norge. Tag med Hurtigruten på en 12-dags sørejse og kom helt ind i de Norske fjorde. I sommer månederne kan du opleve Midnatssolens smukke skær eller se himlens smukkeste lydshow om vinteren -  Nordlyset. Hver årstid har sin charme.   

  • Hurtigruten Ekspeditionsrejser

    Gå i nogen af verdens mest historiske fodspor, når du tager med på en af Hurtigrutens Ekspeditionsrejser. Hurtigrutens nye hybrid skibe sejler dig til Antarktis, hvor du kan møde nogle af verdens største pingvinkolonier. Tag med på ekspeditionsrejse til Isbjørnens rige Svalbard, hør de mange Sagaer på Island eller mød vores brødre og søstre i Grønland. Hurtigrutens Ekspeditionsrejser giver dig en oplevelse for livet.