Del

Sommerferie i Beitostølen

BEITOSTØLEN – DIT SOMMEREVENTYR!

Beitostølen - en hyggelig fjeldlandsby, der ligger i Valdres 900 m.o.h. i meget smukke omgivelser, blandt Jotunheimens tinder (op til 2.400 m.o.h). Sommer i Valdres er ensbetydende med indlandsklima og et rigt varieret udbud af aktiviteter. Århundreder gamle håndværkstraditioner byder på muligheden for et indblik i lokal kunst og håndværk og hele 6 af Norges i alt 28 stavkirker ligger i Valdres.
Valdres giver dig valgmulighederne, hvad enten du er til natur, kultur eller aktivitet. Børn og barnlige sjæle vil helt sikkert elske det kæmpe udbud af spændende aktiviteter til fjelds, på vand og i fuld fart  – der er nok af dem og svært at vælge!

BEITOSTØLEN - EN BLANDING AF DET HELE!

Lange og smukke vandreture i den overdådige natur, fra lette familieture til de krævende fjeldture, 
f.eks. Bygdin, Mugnetind, Bitihorn eller i Peer Gynts fodspor over Besseggen, der er blevet et nationalt symbol.
Prøv også en dejlig kanotur med hele familien, en hyggelig fisketur i en af de mange fjeldsøer, en spændende ridetur i fjeldet eller en afslappende stund ved bålet, mens snobrødet bager. 

BEITOSTØLEN – DET FOR BØRN

Beitostølen er et perfekt sted for familien, hvis I foretrækker en ferie i skønne naturomgivelser og med masser af aktiviteter for både store og små. Der er et stort udbud af aktiviteter i ét med naturen som fx rafting, fjeldklatring, kløftvandring, tur med hundespand og guidede vandreture i fjeldet.

Sjoa Familierafting:
Rafting er sjov for hele familien. Med erfarne guider sejler I på elven og kan nyde den smukke natur og det klare vand. Turen er perfekt til både børn og voksne, da den tilpasses til familiens behov og færdigheder. Undervejs kan I opleve spændende strømfald og sjove bølger, som vil give jer en adrenalinfyldt fornemmelse. Guidernes sikkerhed og professionalisme sikrer, at I kan slappe af og nyde turen uden bekymringer. Efter raftingturen kan man slappe af ved bredden af elven og nyde en velfortjent frokost.
Sjoa Familierafting er en uforglemmelig oplevelse, der vil skabe minder for livet for hele familien.


Beitostølen Aktivitetspark: Er man til lidt mere action, er det i parken familien skal forbi. Her er blot et udvalg: Trampolin, Bike Park/Mini Bike Park, kørende bobslæder og Ola bilbane (sæbekassebil), aktiviteter ned ad fjeldet, der med sikkerhed giver et sug i maven! Bumper-både, minigraver, klatrevæg, skak, balancesnor, mini højdepark, sandkasser, gynger og meget andet. Dette er kun et lille udvalg af, hvad der sker på Beitostølen, der sker endnu mere!

FJELD- OG VANDRETURE

At gå i fjeldet er mere populært end nogensinde og med Beitostølen som udgangspunkt, har du mange alternativer at vælge mellem. Alle kategorier, fra små ture på stier i nærområdet, familieture i let tilgængeligt terræn til bestigning af de højeste toppe i Jotunheimen. Ønsker du det lille ekstra kan anbefales en fjeldtur med guide.

”Top 9” på Beitostølen:

* Beitostølen Sommerpark – Fart, sjov og spænding
* Vandring over Besseggen – En oplevelse for livet
* Stølen med husdyr og ridning
* Lyskapellet med glasmaleri
* Bestig Bitihorn 1609 m.o.h. - Turen op tager 1,5 time 
* Højde-banen i Beito-Campen, 3 sværhedsgrader 
* Kunstgalleriet i Beitohallen – Figurativ samtidskunst 
* Sejltur med M/B Bitihorn

BO PÅ BEITOSTØLEN

- I hytte, lejlighed eller på hotel. Alle i gå-afstand til det store udbud af butikker, 3 supermarkeder, caféer, restauranter og aktiviteter. De fleste med udsigt til fjeldene. Områdets største by Fagernes, 40 km fra Beitostølen. Alle har køkkenafd.: komfur, køleskab, opvaskemaskine, Stue med TV. 2-3 soverum. De fleste med terrasse/balkon. Oplys dine krav til boligen og vi finder noget der passer dig.