Del

Norsk Rejsebureau og historien bag

Det hele begyndte med at en norsk kaptajn gik i land, men mere om det senere. Norsk Rejsebureau har formidlet rejser til Norge siden 1909, og du får valuta for dine feriepenge ved at rejse med os. Hvordan?

Med Norsk Rejsebureau får du præcis hvad du og dine rejseledsagere vil ha´ og lidt til. Du sparer tid, og du bestiller hos kompetente, lyttende servicemedarbejdere. Du sparer penge og du får sikkerhed i din bestilling. Du får klar vejledning og hjælp før, under og efter rejsen. Din ferie begynder nemlig med din første henvendelse til os!

Dine ønsker - kan imødekommes. Du har en ide, og vi hjælper dig frem til en rejse baseret på dine forestillinger og behov. Eller du bestiller noget specifikt og vi udfører det praktiske arbejde. Vi har erfaring, de rette forbindelser og ekspertisen til begge dele og ønskerne imellem. Se hvad vi kan tilbyde: Skiferie og vinterferie - SommerferieHurtigruten.

Norsk Rejsebureau - Spar tid & penge

At arrangere en ferie med overnatning, rejsen frem og tilbage samt diverse tillægsbehov er en lille tidsrøver. Du bruger ikke tid på undersøgelser, gentagelser, misforståelser – derfor skal du vælge Norsk rejsebureau!

Mange tror det koster en herregård at bestille en rejse hos os. Modsat: Det er oftest billigere end undertiden samme pris som at bestille selv. Trods højt, kompetent serviceniveau. Tjek fx hjemmesidens mange gode tilbud.

Sikkerhed i bestilling

Norsk rejsebureau ApS er et dansk rejsebureau. Danmarks ældste. Vi følger dig og dine medrejsende fra a til aa og er meget bevidste om og stolte over vores ansvar. Tjek også Rejsebestemmelser.

Norsk Rejsebureau er din garant for det rette valg af rejse og er back up fra du bestiller til du kommer hjem. Vi giver gode råd om rejsen. Vi sender bekræftelse/rejsemateriale både elektronisk og pr. post.

Norsk Rejsebureau giver altså valuta for dine feriepenge! 

...og så tilbage til den norske kaptajn. En lykkelig norsk kaptajn på Hurtigruten, postbåden i de norske fjorde, mødte i 1908 en jente - en smuk dansk pige. Han gik i land i Danmark. Efter kort tid længtes han dog så meget efter saltvand, blå luft og bjergtagende fjorde, at han besluttede at alle danskere skulle have mulighed for at opleve hans livs anden store kærlighed.
I 1909 var rejsebureauet i København en realitet og de første rejser med Hurtigruten blev formidlet til begejstrede danskere. Resten er historie. Nu kan vi føje både skiferie og sommerferie i Trysil, Skeikampen og Hemsedal, noget så eksotisk som Nordlystur og Fjordture i egen bil til vores meritter. Og vi er stadig inspireret af kaptajnens begejstring. Det er sjovt og forpligtende at være en del af en virksomhed med så lang en historie.

Vi glæder os til at vise dig "Vores Norge"