Del

Den flotte norske vestkyst

Hurtigruten er det oplagte krydstogt til dig, der vil opleve det bedste af den norske kyst. Dette får du fantastiske muligheder for med Hurtigruten, hvor du med flere muligheder kan planlægge og tilrettelægge din rejse, som passer dig bedst!

Her kan du se de norske kystbyer, de norske fjorde, og de mange norske øer. Du kan se midnatssol, nordlys og uovertruffen skøn natur, der ikke kan sammenlignes med noget andet sted.

Du er i gode hænder, da hurtigrutens skibe er et traditionelt selskab, der har serviceret kystlivet i Norge siden 1893 med både fragtning af passagerer og varer. Ruten til havs har været vigtig for at kunne bevæge sig fra øhav til kystby, som dermed gjorde at Norge dengang kunne handle frit med varer og rejse rundt.

Ruten går fra syd til nord med start i Bergen (syd) og går til nord i Kirkenes. Der venter talvis af muligheder for udflugter på rejsen og med 12 forskellige skibe i flåden er der stor diversifikation og oplevelser i vente!

Hurtigruten hos Norsk Rejsebureau

Der er over 60 udflugter i 34 forskellige havnedestinationer på Hurtigruten.

Dermed er der altså noget for nærmest enhver smag og interesse ud af de mange muligheder indenfor natur og kulturoplevelser, der findes på denne lange strækning, hvor du med garanti vil kunne opleve den smukke natur.

Vi har flere års erfaring i Hurtigruten og ved derfor hvilke seværdigheder, der er i sæson alt efter hvilken årstid vi sejler i. Vi sejler dog hele året rundt, så der er mange muligheder for at opleve den unikke norske vestkyst.

Norsk Rejsebureau specialiserer sig i Hurtigruten og hjælper dig med at sammensætte den bedste rejse for dig og dine ønsker. Vi arbejder med de bedste og billigste tilbud og på samme tid har vi fokus på kvaliteten af rejsen, så du kan få den bedste rejse muligt.

Her kan du læse mere om skibene, rejserne, udflugterne og vores tilbud.

Bestil Hurtigruten hos Norsk Rejsebureau.