Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Hurtigruten er det oplagte krydstogt, til dig der vel opleve det bedste af den norske kyst. Dette får du fantastiske muligheder for med Hurtigruten.

Her kan du se de norske kystbyer, de norske fjorde, og de mange norske øer. Du kan se midnatssol og nordlys.

Du er i gode hænder, da hurtigrutens skibe er et traditionelt selskab, der har serviceret kystlivet i Norge siden 1893, både fragtning af passagerer og varer. Ruten til havs har været vigtig, for at kunne bevæge sig fra øhav til kystby, kunne handle frit med varer og rejse rundt.

Ruten går fra syd til nord, og starter i syd i Bergen, og går til nord i Kirkenes. Der venter talvis af muligheder for udflugter på rejsen, og der er 12 forskellige skiber i flåden, der adskiller sig fra hinanden.

Der er over 60 udflugter i 34 forskellige havnedestinationer på Hurtigruten.

Dermed er der altså noget for nærmest enhver smag og interesse ud af de mange muligheder indenfor natur og kulturoplevelser, der findes i denne lange strækning.

Norsk Rejsebureau specialiserer sig i Hurtigruten, hjælper dig med at sammensætte den bedste rejse for dig, og vi arbejder med de bedste og billigste tilbud, på samme tid med vi har fokus på kvalitet.

Her kan du læse mere om skibene, rejserne, udflugterne og vores tilbud. Bestil Hurtigruten hos Norsk Rejsebureau.