Del

Klar, parat, udforsk !

Hurtigruten HX REJSER I 2023/24

BLIV DIN EGEN OPDAGELSESREJSENDE I ANTARKTIS, SVALBARD, GRØNLAND, ISLAND, RUSLAND,
CANADA OG SYDAMERIKA

Hurtigruten og Norsk Rejsebureaus spændende Verden

En rejse med Hurtigruten i et af de mange Verdenshave, er en rejse med store unikke og anderledes oplevelser.
Man siger at der ligger en eventyrer gemt i os alle. Her får du muligheden for at leve den helt ud!
Nogle er til ekstreme oplevelser, andre ønsker bare en anderledes og spændende. På Explorerrejserne får du det hele !

Gå på opdagelse her på siderne. Du vil møde en verden af farverige oplevelser. Læs om de forskellige rejser, det bliver helt sikkert ikke let at vælge ! Rigtig god fornøjelse.

Du kan downloade det store Explorer katalog, her kan du læse om alle rejserne. Vi står også klar til svare på dine spørgsmål!

_______________________________________________

Det ekstra

Vejrforhold og aflysninger

Alle ruter og udflugter kan blive ændret under rejsen på grund af vejret, havet og is. Udflugter kan også blive aflyst på grund af manglende tilslutning. Hurtigruten tager sig retten til at aflyse ovenstående uden forvarsel.

Omgivelserne og grøn navigation

Kaptajnen om bord tager stolthed i at planlægge ruter der minimerer brug af energi. Al affald blive opbevaret om bord indtil det bliver sat i deposit for behandling i land. Der bliver ALDRIG dumpet affald i havet, og du må heller ikke selv efterlade nogen former for affald i land. Det eneste du må efterlade er dine fodspor!

Sikkerheden om bord

Skibene har alle former for sikkerhedsudstyr ombord og er specielbygget til at sejle i ishave. Ved afrejse skal alle passagerne igennem sikkerhedsprocedurerne ombord og de specielle sikkerhedsregler der er, når du skal i land med Polarcirkel bådene.
Alt bagage vil blive gennemlyst ved om bordstigning. Håndbagagen vil blive gennemlyst hver gang du har været i land.

Landgang med Polarcirkelbåde

De fleste landgange sker med Polarcirkel både. Du skal være rimelig fit for at gå i disse både, men ellers skal du ikke bekymre dig for at sejle med dem. Det forventes at du har ordentligt fodtøj til landgangene. I Antarktis er det påkrævet at bruge gummistøvler. Du er velkommen til at medbringe dine egne gummistøvler men de kan også lejes ombord.

Ekspeditionsteamet

Ekspeditionsteamet ombord er omhyggeligt udvalgt på baggrund af deres lokalkendskab og særlige ekspertise inden for relevante områder og vigtigst af alt, for deres entusiasme, nysgerrighed og kærlighed til området.

Foredrag

Skibets erfarne foredragsholdere besidder indgående kendskab til de områder, hvor der sejles. De vil, regelmæssigt, afholde foredrag om emner som biologi, historie og geologi under hele turen. En tidsplan for forelæsninger vil blive annonceret hver dag, i det daglige program.

Underholdning om bord

Rejserne er til afslapning og opdagelse, og ikke med kommerciel underholdning som på andre skibe. Hurtigrutens vigtigste mål er, at du skal tætter på miljøet og omgivelserne, og lade dig dele opdagelserne med dine medrejsende.

Sproget om bord

Hovedsproget er engelsk. Der tales også skandinavisk på de fleste ture. Forelæsninger, meddelelser og skriftligt materiale er på engelsk og tysk.

Udflugter

En del af udflugterne er til rådighed ved booking hjemmefra. Når dette er tilfældet, vil vi, på forhånd, forsyne dig med oplysninger om udflugten. Udflugterne er underlagt minimum/maksimum antal deltager samt lokale vind-, is- og vejrforhold.

Efterlad kun fodspor

Hurtigruten tilbyder livsbekræftende oplevelser tæt på verdens mest spektakulære landskaber, fantastiske mennesker og utrolige dyreliv. Vi prioriterer bevarelsen af disse ressourcer i deres naturlige og uspolerede form. Du vil altid opleve den største miljøbevidsthed ombord og på land.