Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

 • Norge i en nøddeskal fra Oslo

   

  Norge til vands, til lands og i luften i 4 dage. Denne storslåede rejse fra Oslo via Myrdal, Flåm og Gudvangen bringer dig fra Oslo til Bergen. På fjordcruiset sejler du forbi de smukke landsbyer i Aurland og Undredal. Derefter sejler båden videre ind i Nærøyfjorden, en af Europas smalleste fjorde. Denne del af Sognefjorden er måske den mest dramatiske fjord i Norge. Den 20 km. lange togtur på Flåmsbanen mellem Myrdal og Flåm er en af rundrejsens højdepunkter.

  Læs mere
 • Norge i en nøddeskal fra Bergen

  Norge i en nøddeskal - Norges mest populære heldagstur fører dig til nogle af Norges smukkeste fjord- og fjeldlandskaber. Du oplever den varierende og smukke Bergensbane, den spektakulære Flåmsbane, Aurlandsfjorden, den smalle UNESCO-beskyttede Nærøyfjord og de stejle hårnålesving i Stalheimskleiva. Udgangspunkt er den hyggelige by Bergen.

  Læs mere
 • Familie Fjordtur i Sydnorge

  Hold sommerferie i Norge for hele familien. 7 dage rundt i det sydlige Norge fra Kristiansand via Stavanger til Vrådal. Besøg Norges sjoveste dyrepark, bo på det familievenlige Scandic Dyreparken Hotel som er formet som Noahs Ark. Brug tiden i fjeldet og tag på en udfordrerende vandretur op til Preikestolen. 

  Læs mere
 • Rundt i Sydnorge for 2

  Strækningen Kristiansand - Stavanger, også kaldet Nordsøvejen, har store kontraster. Turen start med idyllisk skærgård med små kystbyer for derefter at følge snoede veje ind og ud mellem klippeformationer og det ene øjeblik føler man sig blandt fjelde og dale for kort efter atter at være ved kysten med skønne udsigter. Turen skifter fra klippeformationer for gradvist at ændre sig til små fine sandstrande og til slut frodig landbrug når du når Stavanger.

  Læs mere
 • Smuttur til Fjordnorge

  En 7 dages tur der byder på fjeldbyer, spektakulære fjorde og  fjelde. Du oplever Hardangerfjorden, Sognefjorden, den hyggelige fjeldby Geilo, er blot nogle af de mange oplevelser som denne fjordtur.

  Læs mere
 • Trollstigen og Atlanterhavsvejen

  8 dages tur der går til det ypperste af fjordriget. Turen byder på den hyggelige fjeldby Geilo, sognefjorden, Trollstigen, Geirangerfjorden, Atlanterhavsveien og slutter i OL-byen Lillehammer. En tur med fantastiske naturoplevelser

  Læs mere
 • Lofoten og Vesterålen

  Kåret som "verdens smukkeste ørige". Det er en unik sjælden perle, der vil sætte alle dine sanser på overarbejde.! Tørfisk, tang og dramatisk natur
  Noget af det første der springer dig i møde på Lofoten, er en lidt sød og speciel lugt. Lugten kendetegner Lofoten, for her tørres der torsk i lange baner.

  Læs mere