Del
 • Jugendstil-tur i Ålesund

  Hyggelig og oplysende vandretur rundt i Ålesund by der bl.a. er kendt for sine mange spir, tårne og meget detaljerede udsmykning. Ålesund er kendt i hele verden for sin smukke art nouveau-arkitektur.

  Bergen - Kirkenes

 • Atlanterhavsparken Aquarium og Aksla - fjeldet

  Atlanterhavsparken er et af Nordeuropas største saltvandsakvarier, hvor det er muligt for at komme tæt på noget af det marineliv, der findes langs Norges kystlinje. Turen omfatter også et fantastisk dykkershow.

  Bergen - Kirkenes

 • Nidarosdomen og Ringve musikmuseum

  Det er kun ganske få byer, der har haft held til at bevare deres intimitet så godt som Trondheim, der er Norges tredjestørste by. Hyggelig og informativ bustur til Nidarosdomen og Ringve Musikkhistoriske Museum med stop undervejs.

  Bergen - Kirkenes

 • Byrundtur i Trondheim

  En gåtur gennem Trondheim er en rejse gennem byens 1000-årige historie. Vi besøger Nidaros Domkirken, opleve den charmerende arkitektur de små butikker og restauranter og besøger markedstorvet.

  Bergen - Kirkenes

 • I Kajak på Nidelven

  Oplev Trondheim fra en helt anden side! Vi padler langs Nidelven der strækker sig 30 km. Vi padler ikke alle 30 km, men tager afstikker ind i byens kanaler. Friskluft, naturoplevelse, og smukke udsigter undervejs.

  Bergen - Kirkenes

 • Cykling i Trondheim

  Trondheim har satset meget på at blive den mest cykelvenlige by i Norge. Byen har i dag over 5 km røde cykelbaner i gaderne i centrum. Hyggelig tur fra skibet og bl.a. gennem det historiske Bakklandet, hvor du skal prøver cykelliften Trampe – verdens eneste af sin slag. 

  Bergen - Kirkenes

 • Nordligste sporvognstur i verden og skihop

  Stig om bord på verdens nordligste sporvognslinje! Fra den klassiske togvogn bydes der på flotte udsigter over byens farverige huse, før nye højder indtages ved skihopområdet Granåsen. Udflugten slutter i Trondheims centrum med et fotostop ved Norges nationale helligdom - den storslåede kroningskirke Nidarosdomen.

  Bergen - Kirkenes

 • Vandretur ved Bodø

  Den arktiske kyst ved Bodø er rammen for denne guidet vandretur. Naturen er integreret i den norske kultur, "Friluftsliv" - et norsk udtryk, der betyder udendørsliv, og dette får vi forståelse af på turen. Kyndige guider leder os igennem kystkulturen, historien og geologi i området. 

  Kirkenes - Bergen/Bergen - Kirkenes

 • Oplev Bodø og Saltstraumen

  Turen starter med en kort bus sightseeingtur gennem Bodø, Nordnorges næststørste by, beliggende lige nord for Polarcirklen. Vi fortsætter ti kilometer gennem et fantastisk kystlandskab det legendariske Saltstraumen - verdens kraftigste tidevandsstrøm med vandhastigheder op til 22 knob (40 km/t). Saltstraumen har fascineret mennesker i generationer.

  Bergen - Kirkenes

 • RIB-safari til Salstraumen

  Spændende tur til Saltstraumen, hvor du vil kunne opleve verdens kraftigste tidevandsstrøm. Der sejles i hårdføre gummibåde – der styres af meget erfarne og kyndige skippere. Gode chancer for at se ørne, nyde det formidable landskab og se dele af den kaledonske foldebjergkæde.

  Bergen - Kirkenes

 • Mød vikingerne i Stamsund

  På Lofotr Vikingemuseum har man rekonstrueret den største vikingebygning, der nogensinde er fundet. Høvdingen og husets frue inviterer til vikingefest og et dejligt festmåltid og hjemmelavet mjød i gildesalen. Oplev magien og spændingen, når de ofrer til Guderne. 

  Bergen - Kirkenes

 • Lofotens seværdigheder

  Lofotens seværdigheder bringer os ud til maleriske fiskerbyer omgivet af en fantastisk kulisse af fjelde og havet. Vi besøger gallerier, Lofoten Museum og Lofoten-katedralen i Vågan. 

  Kirkenes - Bergen

 • Lofotpils Bryggeri

  Lofotpils Bryggeri ligger på havnefronten i Svolvær. Det eneste håndværksbryggeri i Lofoten og kendt for ølbrygning med tydelig smag af Lofotens rå og bemærkelsesværdige smukke natur.

  Kirkenes - Bergen

 • Den arktiske hovedstad Tromsø

  Tromsø er den største by omkring polarcirklen. På denne udflugt besøger du Polaria, som er et center med et museum, akvarium og meget mere.

  Bergen - Kirkenes

 • Hundeslæde i Tromsø

  En vinterrejseoplevelse med en spændende husky hundeslædetur  Nyd den pragtfulde udsigt over havet, fjeldene og de åbne sletter. Hvis du er heldig, ser du måske det magiske nordlys!

  Bergen - Kirkenes

 • På snesko i Tromsø

  Efter en kort bustur gennem det smukke vinterlandskab omgivet af birke- og granskove når vi til toppen af Tromsøya. Vi spænder de moderne snesko på og begiver os ud i sneen. Træk vejret i den sprøde luft og oplev Norges frosne vinterlandskab som de lokale.

  Kirkenes - Bergen 

 • Nordkap

  Under rejsen med Hurtigruten krydser vi 71. breddegrad på vej mod Nordkap, der er kontinentets nordligste punkt. Husk fotografiapparat, du får spektakulær udsigt og du kommer måske aldrig længere mod nord!

  Bergen - Kirkenes

 • Fuglesafari Honningsvåg

  Skøn sejltur til den lille fiskerlandsby Gjesvær, med fortællinger om den lokale flora og fauna. Fra skibet kan du observere Finmarkens største flokke af søpapegøjer sammen med store mængder af ridere.

  Bergen - Kirkenes

 • Snescootertur i Arktis

  Tag med på en uforglemmelig snescootertur til et af Europas mest ekstreme og spændende naturområder.  Sikkerhed for en oplevelse for livet !

  Bergen - Kirkenes

 • Samernes kultur

  Få en smagsprøve på samernes kultur, historie og levevis på halvøen Nordkyn. Inkluderet kort sightseeing-tur gennem den traditionelle fiskerlandsby Ljøllefjords centrum. Vi inviteres ind i en lavvo (tipi-telt), med servering af dampende varm suppe og joik-sang.

  Bergen - Kirkenes

 • Besøg i fiskerbyer

  På denne udflugt opleves de 2 autentiske fiskerbyer Kamøyvær og Skarsvåg. Undervejs hører vi om naturen, lokal kultur og ikke mindst historien fra regionen.

  Kirkenes - Bergen

 • Den russiske grænse

  I Kirkenes mødes øst og vest. Byen er vendepunktet for din rejse med Hurtigruten. Turen starter med en kort tur rundt i byen, inden vi forsætter med at kører dybt ind i det overraskende frugtbare landskandskab.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

 • Snescootersafari i Kirkenes

  Spændende tur med snescooter hvor vi sidder to personer på hver, og kører ud på en frossen fjord, over det smukke landskab midt i den arktiske vinter. På denne tur hører du også om det samiske folks historie og det ekstreme arktiske klima.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

 • Kirkenes Snehotel

  Kirkenes Snehotel ligger i idylliske omgivelser tæt på Gabba Rensdyrpark. Der bliver også tid at møde rener og komme tæt på de smukke huskyer på Gabba Kennel. 

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

 • ATV/Quad-safari til den russiskegrænse

  For dem der elsker action og spænding! Vi starter med en testkørsel i et mindre trafikeret område, inden turen går op til udsigtspunktet ”Kjerringstupet” tæt på Kirkenes. Så går turen gennem byens centrum med et stop undervejs før vi når grænsen mellem Norge og Rusland.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

   

 • Huskyslædetur i Kirkenes

  Turen går til det unikke Snehotel, der ligger ved siden af Gabba Rensdyrpark. Her skifter vi til ekstra varme tøj – sneoveralls, sko, vanter og huer, der ligger klart til dig. For der kan være koldt i det Arktiske! Huskyerne spændes for slæden, de venter meget ivrigt på at tage dig med over det frosne landskab.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

 • Kongekrabbe-ekspedition

  Fang kongekrabber, og nyd et overdådigt måltid, hvor du kan spise lige så mange du vil!! Tag med på en fantastisk tur med RIB-både ud på havet, hvor du vil se hvordan man fanger og tilbereder kongekrabber.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

   

 • Verdens nordligste by

  Hammerfest der blev grundlagt i 1789, er verdens nordligste by. Når vi ankommer Hammerfestl, kører bussen os til Meridianstøtten, der står på UNESCO’s verdensarvliste.

  Kirkenes - Bergen

 • Midnatskoncert i Ishavskatedralen

  Den smukkeste måde at opleve Ishavskatedralen i Tromsø, er at nyde lysinfaldet fra måneskæret igennem de udsøgte glasmosaikvinduer og den meget smukke koncert der spilles her ved midnat.

  Kirkenes - Bergen

 • Snescooter i polarnatten

  Tag med på en uforglemmelig snescootertur til et af Europas mest ekstreme og spændende naturområder.  Sikkerhed for en oplevelse for livet !

  Kirkenes - Bergen

 • Lofoten - øerne

  Lofoten er kendt for de dramatiske og ofte myte omspundene bjerge og de maleriske fiskerlandsbyer, men Lofoten er meget mere end dette. Her findes også stille bugter, hvide sandstrande, beskyttede fjorde og store grønne landbrugsområder. 

  Kirkenes - Bergen

 • Havnørnesafari

  Lige nord for Trollfjorden sejler vi ud i et mindre fartøj for at se fuglenes konge havørnen med et vingefang på op til 2,7 meter helt tæt på. Fugle interesserede kan se frem til en stor mangfoldighed af arter i et varieret landskab. 

  Kirkenes - Bergen

 • Lofoten til hest

  Ridetur på  islandske heste gennem Lofotens storslåede natur. Turen er en stor naturoplevelse for både begyndere og erfarne ryttere. Vi hentes tidligt om aftenen på havnen i Svolvær og kører til  Hov Hestegård i Gimsøy.

  Kirkenes - Bergen

 • Oplev en fiskerby

  Tag med på en guidet gåtur gennem den idylliske fiskerby Svinøya. Her besøger vi en original rorbu og får fortælling om Lofotfiskernes liv som det har foregået i flere tusinde år og får smagsprøver af den lokalt produceret klipfisk

  Kirkenes - Bergen

 • En smagsprøve på Vesterålen

  Fra Harstad til Sortland. Se verdens nordligste middelalderkirke, der er et af Norges vigtigste kulturminder. Hinnøya - Norges største ø - med udsigt over smukke fjorde. Gullesfjord krydses med færge og vi fortsætter derefter langs Sigerfjord til Sortland. Dette er en stor oplevelse på alle årstider!

  Kirkenes - Bergen

 • Norges lakseeventyr

  Lær noget om fiskeopdræt og livet i havet i Norge der er et af verdens største eksportlande af fisk og skaldyr. Turen starter med bus fra Brønnøysund og byrundvisning, inden vi passerer sundet ad den fantastiske Brønnøusundbro og fortsætter til Toft og Norsk Havbrukssenter.

  Kirkenes - Bergen

 • Trondheim og Nidarosdomen

  Trondheim er en stor by efter norske standarder, men den har alligevel formået at bevare meget af den lille bys charme og intimitet. Trondheim er en kontrastfyldt by. Oplev den imponerende Nidaros domkirke, der er bygget i gotisk stil. 

  Kirkenes - Bergen

 • Atlanterhavsvejen

  Kør med ad en af verdens mest fantastiske veje der bugter sig 8,274 km gennem et natur overdådigt landskab og otte broer. På vejen besøger vi Kvernes Stavkirke, der ligger smukt på Averøy. På Bjartmars Favorittkro får vi serveret husets specialitet, klipfisk med frisk brød.

  Kirkenes - Bergen

 • Bergtatt mamormine

  Bergtatt, betyder simpelthen bjergtaget. -Og dette bliver man på denne uforglemmelige tur på en oplyst, krystalklar sø. Kildevand kan drikkes direkte fra klippevæggen og frokosten indtages i et stort fjeldrum oplyst af stearinlys. Marmor- og kalkstensminen er stadig i drift og vi får indsigt i minen og minedriften. 

  Kirkenes - Bergen