Del

Kystruten i Norge - fjord og fjeld

Med Havila er du i godt og lækkert selskab

 

Havilas krydstogtskibe er dit hjem for en lille stund. Her skal du bo, sove og spise. Og vi ønsker at du skal have det godt.

Når du sejler med Havila helpension inkluderet i prisen, uanset om du tager den fulde rundrejse på 12 dage, den nordgående på 7 dage eller den sydgående på 6 dage. 

Til højre kan du se og læse mere om fx drikkepakker, dæksplan og sejlruten.

Havilas 4 skibe er alle indrettet med interiør som afspejler den norske natur. De mange naturmaterialer samt nordisk design giver en varm og ægte atmosfære. Kahytterne er store og rumlige samt indrettet smagsfuldt i lækkert design - faktisk minder kahytten meget om et hotelværelse.

Havila har i de mange fællesarealer sørget for at du kan nyde naturen mens den glider forbi dig, samtidig med at sidder i komfortabelt gode stoler ved de store panoramavinduer.

Havila Kystruten sejler fra Bergen til Kirkenes og retur igen og når at besøge 34 havne på den 12 dages sørejse. Oplev den smukke natur langs kysten og oplev hvordan lokalsamfundet bruger Kystruten som en forlænget arm til køb af mad, levering af post og andre dagligdags nødvendigheder.

Havila Kystruten tilbyde mange forskellige udflugter året rundt. I de fleste havne findes der et stort udvalg af udflugter at vælge i mellem. Hele udflugtsprogrammet kan ses ved at klikke her UDFLUGTER.

Prisen for et krydstogt med Havila Kystruten varierer fra sæson til sæson og derfor vil der være "flydende priser". Der arbejdes med dagspriser, og derfor er det vigtigt at slå til på det rigtige tidspunkt - priserne kan nemlig være steget dagen efter.

Norsk Rejsebureaus rejsekonsulenter har fingeren på pulsen og kan oplyse dig om dagsprisen på netop din ønskede rejse.

Havila Kystruten 

Havila Kystruten besøger 34 havne på en hel-rundrejse. Vælger du at tage med på hele rejsen fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen får du ikke samme oplevelse to gange. Det som du ikke ser i dagslys på den Nordgående rejse oplever du i dagslys på den Sydgående rejse. 

Kortet her vise de anløbshavne som Havila Kystruten lægger til på en hel-rundrejse. 

 

Vil du høre mere om Havila Kystruten er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 12 45 65 eller send os en mail på norsk@norskrejsebureau.dk