Del

Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral

Hotellet ligger i de gamle og ærværdige pakhuse fra 1904, ønskede sine første gæster velkommen i 1987 og afsluttet en omfattende renovering maj 2014. Hotellet er beliggende midt i Bergen med en betagende udsigt over indsejlingen til Vågen, havnen, den berømte mole Bryggen, Fløyen og fiskemarked. Med havet på tre sider får en maritim fornemmelse, mens hotellets interiør er frisk og moderne. Strandkaiterminalen hvor færgerne til bl.a. Stavanger og Sogn og Fjordane afgår, ligger lige ved siden af hotellet. På Clarion Hotel Admiral vil du møde et kreativ personale, som gør, hvad de kan for at sikre, at gæsterne får en uforglemmelig og personlig oplevelse i hotellet og byen.

Hotellet

I hotellets restaurant Kitchen & Table, tilbydes lækker middag med spændende smagsoplevelser inspireret af Manhattan - og Bergen. Måltidet kan med fordel ender i bar området. Morgenmadsbuffeten er hotellets stolthed, forrygende, nyttig, godt & mættende mad med en overflod af økologiske produkter.
Afstande: flybus 50 m, togstation 2 km. Bergen Lufthavn 18,5 km. Parkering mod afgift.

De 210 værelse har et stilrent design og komfortable senge. Vælg værelse med parketgulv eller tæppe. Alle med badeværelse, TV,  minibar, strygejern, stol og skrivebord. Gratis Wi-Fi.