Del
 • Thon Hotel Orion

  Thon Hotel Orion ligger centralt ved Bryggen i Bergen. Hele hotellet er renoveret i 2016. Her bor du smart og enkelt og har restauranter, shopping og Bergen´s byliv inden for kort afstand. Hotellet ligger lige ved Bryggen havnefront, der huser nogle af byens smukke og historiske træbygninger, der er bygget i Hansa-stilen fra 1700-tallet. her ligger også nogle af byens bedste restauranter.

  Læs mere
 • Scandic Torget Bergen

  Hotel Scandic Torget ligger ved Bergens havn og er kun en kort gåtur fra alle Bergens mest berømte attraktioner. Fra hotel Scandic Strand har du let adgang til dem alle! Gå ikke glip af et besøg i Bryggen og dens historiske hanseatiske bygninger. Når du er i Bergen, kan du også tage en tur med Flåmsbanen, som kører forbi slugter, vandfald, floder og den smukke natur omkring Bergen.

  Læs mere
 • Clarion Hotel Admiral

  Hotellet ligger i de gamle og ærværdige pakhuse fra 1904, bød sine første gæster velkommen i 1987. Beliggende midt i Bergen med en betagende udsigt over indsejlingen til Vågen, havnen, den berømte mole Bryggen, Fløyen og fiskemarked. Med havet på tre sider får en maritim fornemmelse, mens hotellets interiør er frisk og moderne.

  Læs mere
 • BW Hordaheimen Hotel

  Hotellet ligger i rolig sidegade, midt i Bergen centrum. Attraktioner, shopping og det summende byliv, kun et stenkast derfra. 3-stjernet hotel, kendt for sin hjemmelige og hyggelige atmosfære . Hotellet er Bergens ældste, bygget i 1918, i Jugendstil, værelserne bærer præg af dette, med skæve vinkler, kroge og skråtag

  Læs mere
 • Scandic Hotel Neptun

  Scandic Neptun Centralt og kun to minutter fra pladsen Torgallmenningen. Hotellet ligger inden for gåafstand af populære attraktioner som f.eks. Bryggen og det hanseatiske område, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Hils på pingviner, sæler og fisk i Akvariet, eller tag en tur med den populære kabelbane Fløibanen.

  Læs mere
 • Grand Hotel Terminus

  Grand Hotel Terminus er et enestående klassisk hotel med en historie som ingen andre i Bergen. Grand Terminus ligger i et fredeligt men centralt område tæt på jernbanestationen, bygaragen og busholdepladser. Der er blot nogle minutters gang til byens mange attraktioner

  Læs mere