Del

På Thon Hotel Polar bor i hjertet af Tromsø, tæt på Storgata butiksstrøget. Du har seværdighederne indenfor 1 km, hvor du kan nå Tromsø katedral, Nordnorsk kunstmuseum og Polarmuseet. I Tromsø er der masser af restauranter og tæt på hotellet ligger den populære restaurant Egon, som serverer middag både internationale og norske retter, småretter og pizzabuffet, alt sammen i hyggelige rustikke lokaler. Læg også vejen forbi Ølhallen, stedet hvor folk i alle aldre mødes og smager det store udvalg af øl fra Mack og andre norske bryggerier. Her er kvalitetsøl fra 72 tappehaner.

Om hotellet

Morgenbuffet Stor lækker morgenmadsbuffet med et bugnende udvalg af kolde og varme retter. Her er udsøgt morgenbuffet, med et stort udvalg indenfor økologiske alternativer.
Træningslokale kan gratis benyttes.Værelserne

Hotellet har 131 værelser med gennemgående arktisk tema. Alle praktisk indrettet med trægulve, TV, skrivebord og stol. Gratis Wi-Fi på hele hotellet. Badeværelse med bruser, toiletartikler, hårtørrer. De fleste værelser har minibar. I receptionsområdet er der gratis kaffe og te.

Enkeltværelse: ca. 10 m2 max 1 person. Enkeltseng 75-90 cm bred.
Budget dobbeltværelse: ca. 10 m2 max 2 personer. Dobbeltseng 140 cm bred.
Dobbeltværelse standard: ca. 15 m2, 2 personer. Dobbeltseng eller 2 enkeltsenge.
Superior værelse: 18 m2, max 2 personer. Dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Sofagruppe.
Familieværelse: ca. 20 m2 2-4 personer. 1 dobbeltseng + ekstra mulighed for opredning i seng eller sofa.
Business værelse: ca. 20 kvm, max. 2 personer. Værelse med lidt ekstra. God plads med dobbeltseng. Her er morgenkåbe, tøfler, kaffemaskine, sofagruppe, skrivebord og spisebord.