Del

Thon Hotel Skeikampen

Thon Hotel Skeikampen

Er et af de hoteller man må besøge igen og igen. Ligger i idylliske højfjeldsomgivelser ved foden af Skeikampen. Når ilden knitrer i pejsen er det svært at løsrive sig fra de bløde møbler i receptionsområdet. Hyggelige saloner og ikke mindst "salonbaren" . Spa og velværeafdeling, med aldersgrænse 16 år. Spisesalen er lys og smukt indrettet. Og den berømte vinkælder rummer perler fra 50 års kloge indkøb og omsorgsfuld opbevaring. 

PÅ STEDET

Stor reception med åben pejs og bløde møbler, hyggelige saloner med udsigt til fjeld og dal. I spisesalen serveres den gode mad og om aftenen kan nydes en drink i baren. SPA- og velværeafdeling med fredfyldt luksus (min. 16 år) og glasoverdækket vinterhave. Træningslokalet har et ekstraordinært godt udvalg af udstyr.
Hvis I har noget, I skal "fejre", kan mindre grupper bestille spisning i den berømte "Vinbodega" (stort lager, de fleste på vinkortet).

VÆRELSERNE

75 værelser, 2 juniorsuiter og 5 store familiesuiter alle med eget bad, TV og Wi-Fi. Rummene kan være lidt forskelligt indrettet. Nogle med karbad


LEJLIGHEDER MED PENSION

Overfor hotellet 32 familielejligheder inkl. pension - alle med TV, pejs lille køkkenafd. med kaffemaskine m.m.. Bad/toilet, sauna.
Perfekt til familier eller par som ønsker at bo sammen med ekstra god plads.
4 pers. lejlighed, 50 kvm, 2 soverum. Soverum 1: 1 dobbeltseng. Soverum 2: 2 enkeltsenge
6 pers. lejlighed, 56 kvm, 2 soverum + Hems: Soverum 1: 1 dobbeltseng. Soverum 2: 2 enkeltsenge. Åben hems (stejl trappe) dobbeltseng