Del

Søgning

Hurtigruten

Fantastiske rejser med Hurtigruten. Norge, Svalbard, Antarktis, Island, Grønland, Canada og Sydamerika. Norsk Rejsebureau har mere end 100 års erfaring med at sælge Hurtigruten og alle vores rejsekonsulenter er uddannet specialister. Vi har flere gange rejst med Hurtigruten, og kan derfor rådgive og vejlede dig som eksperterne vi er. Vi er størst på Hurtigruten og hjælper dig 100% på hele vejen.

Vinter

Vi er din vinterferie ekspert til Norge. Med mere end 20 snesikre ski-områder samt Nordlys Safari, Isbjørne Safari til Svalbard og krydstogt med Hurtigruten behøver du ikke lede andre steder. Med mere end 100 års erfaring og specieluddannet rejsekonsulenter er vi her for at rådgive og vejlede dig.

Sommer

Norsk Rejsebureau kan hjælpe jer med at gøre sommerferien til årets bedste ferie for hele familien. Det er en påstand, vi vover med baggrund i vores kompetencer som rejsearrangør og viden om Norge. Norsk Rejsebureau har mere end 100 år på bagen, og den erfaring smitter af på den enkelte medarbejder.

Glade kunder udtaler

Smukke Svalbard

Vil man opleve Svalbard bør I vælge at tage med på Norsk Rejsebureaus grupperejse dertil. Det gjorder vi og vi nød hvert et sekund. Landskabet som møder én når man lander i Longyearbyen er helt fantastisk - man mærker med det samme at man er i det Arktiske. Luften dufter og smager anderledes og lyset er helt fantastisk. Selvfølgelig håber alle på at opleve en Isbjørn men der er så mange andre unikke oplevelser på denne grupperejse at man helt glemmer isbjørnene - men man håber da stadig. Hundeslæde, grottetur og øl-smagning er blot nogle af de mange udflugter som man får med i pakken. Vi skal helt klart med på næste tur!

Fedt skiløb for hele familien

I mange år er vi kommet tilbage til Geilo år efter år. Vi har kun positive ord at sige om destinationen og i sær Norsk Rejsebureau som hjalp os med at bestille hele rejsen. Fra start til slut blev vi hjulpet og rådgivet omkring alt fra færgen, opholdet og bestilling af skiskole, liftkort og skileje. Det bliver ikke sidste gang at vi benytter os af Norsk Rejsebureau, og har også anbefalet vores venner at tage kontakt til Norsk Rejsebureau. De får 5-stjerner af os!

Lofoten

Lofoten, er kåret som "verdens smukkeste ørige" det må vi sige det også var. Vi valgte at bruge vores sommerferie med mine svigerforældre, for at opleve den flotte natur og vise dem noget som de nok aldrig selv ville vælge at tage hen til. Det var helt unikt at køre i dette smukke landskab. Norsk Rejsebureau hjalp os med at bestille hotel og kom med nogle rigtig gode anbefalinger til hvad vi kunne opleve og se undervejs - VI vender helt klart tilbage til Norsk Rejsebureau næste gang.

REJSER TIL NORGE

Oplev Norge med Norsk Rejsebureau

Norge er et rejsemål der er meget populært blandt danskere og Europæere. Masser af turister fra andre lande ved, at Norge har meget at byde på, og der er rejsemuligheder af mange typer i Norge.

Men for at få de bedste rejser til Norge, kommer man typisk længere ved at skræddersye sin rejse i samarbejde med eksperter på at rejse i Norge. Man ved ikke hvad man ikke ved, og der er meget, der er værd at vide når man skal udforske et land. Man kommer længere med sit rejsebudget, med vejledning og inspiration!

Norge er kendt for sine storslåede naturoplevelser, derunder især de fantastiske bjerge, fjelde og dale, og alle skiområderne i Norge, der er er i verdensklasse. Men der er også kulturelle oplevelser og historiske artefakter der går tilbage til de storslåede Vikinger, og romantiske oldkirker fra middelalderen at finde i Norge.

Skræddersyede rejser til Norge

Norsk Rejsebureau har et stort udvalg af pakkerejser, og individuelt skræddersyede rejser; vi udbyder rejser til sommerferie i Norge, samt vinterferie i Norge, skiferie Norge og rejser på Hurtigruten. Det har vi gjort siden 1909, og derfor er vi sådan cirka den mest erfarne specialist i Norge, du kan komme i nærheden af.

Hvad end man er mest til at nyde de smukke naturscenerier på Norges kyststrækninger med Hurtigruten og Explorer ekspeditionsture, eller man vil opleve fjeld Norge og de smukke landskaber inde i landet, eller det er skiferie i Norge der trækker i en, har vi ekspertisen til at skabe den perfekte rejse sammen med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og skabe den perfekte ferie sammen. Du kan skrive til os direkte her fra sitet, på email eller give os et opkald på telefon 33 12 45 65. Vi står klar til at vejlede dig og skabe rammerne for dit næste eventyr!