Del

Tromsø – byliv og arktiske oplevelser i ét 

TROMSØ

Tromsø ligger 360 km nord for Polarcirklen, helt perfekt, hvis man skal kombinere byliv med arktiske oplevelser. Byen har ca. 72.000 indbyggere og er Norges tredje største universitets by, så her summer af liv i de mange små caféer, barer og restauranter. Mack øl bryggeri, et af byens varetegn, har ligget i centrum siden 1877 og er verdens nordligste øl bryggeri. Ishavskatedralen, med et design inspireret af arktisk natur, troner over byen og tiltrækker tusindvis af besøgende til midnatskoncerter.

Tromsø er omgivet af fjelde og en storslået natur, som står klar med åbne arme til at tage imod de eventyrlystne besøgende.  Løft foden fra bremsen og lad husky hundene trække slæden gennem et glitrende vinterlandskab eller læg hovedet tilbage og søg himlen for Nordlys. Tromsø ligger lige under Nordlysovalen, så higer du efter at opleve Nordlys, er du kommet til det helt rette sted. 

NORDLYS – AURORA BOREALIS - NORDLYS TROMSØ

Beskrives ofte som ”et hypnotiserende lysshow” på nattehimlen. Dette spektakulære lysfænomen opstår når energirige partikler slynges fra solen mod jorden. Elektroner og protoner kolliderer med jordens atmosfære og gasser opstår som omdannes til energi, det vi ser som Nordlys. Farvenuancerne er oftest gule/grønne og rødbrune, alt afhængig af energiniveau og partikeltype. Generelt fanger kameraet mere end det menneskelige øje.

TAG MED PÅ EN OPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE

I samarbejde med Tromsø Safari tilbyder vi Nordlyssafari . De dygtige guider og bussen, tager dig ud til en af deres fire baser hvor der er størst sandsynlighed for at opleve dette fantastiske farvespil som udspiller sig på nattehimlen, alt imens du nyder stilheden. 
Når kulden gør sit indtog på fingrene, er det bare at gå hen til bålpladsen eller ind i det store samertelt eller hus og varme sig og få et dejligt varmt måltid, en kop kaffe eller varm chokolade.

 

Pris pr. person
Scandic Ishavs Hotel fra DKK 6.149 
Clarion Aurora Hotel fra DKK 6.061