Del

Det får du

Fly København - Oslo - Tromsø t/r
3 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad på valgt hotel
Nordlyssafari inkl. transferi til basestation, 5-7 timer, lille varmt måltid og varme drikkevarer.

Hotellerne nedenfor er kun eksempler. Norsk Rejsebureau samarbejder med en masse hoteller i Tromsø, så det er blot at oplyse dit favorithotel så kan vi tilpasse "pakken". Flyprisen inkl. i pakken er baseret på billettype, hvor vi normalt kan få plads. Både SAS og Norwegian har et begrænset antal billetter til en lavere pris, på mindre attraktive afgange og med restriktioner fx. betaling inden 24 timer. Ingen refundering. Ønskes denne billettype, bedes dette oplyst ved bestilling. Prisen vil blive reguleret tilsvarende.

Hoteleksempler
Clarion Aurora Hotel

Velkommen til Clarion Hotel Aurora
Hotellet er et af de mest moderne og særprægede designerhotel i Tromsø.. 
Det ligger på havnekanten midt i hjertet af Tromsø, med udsigt over den indre havn samt Ishavskatedralen og Tromsdalstinden.
Kort afstand til shopping, aktiviteter, og de mest kendte attraktioner. Ønsker du at komme på hvalsafari eller fisketur, ligger bådene ved kaj lige ved hotellet.
Her er velvære afdeling med sauna og udendørs boblebad. Hotellet samarbejder med et lokalt træningscenter, så alle hotellets gæster har mulighed for gratis træning, samt udlån af cykler igennem ”grønn hverdag”.
Alle 121 værelser er moderne indrettet, med enten dobbeltseng eller enkeltsenge og i forskellige størrelser. Alle har TV. Gratis Wi-F.

Priser 2018/19 pr. person fra DKK 6.061

Scandic Ishavshotel

Bo i “Nordens Paris” med udsigt over Tromsø havn. Scandic Ishavshotel ligger kun 100 meter fra Hurtigrutens færge og 4 minutter fra Polarmuseet.
Bo i centrum af Tromsø med nogle af Nordens mest unikke oplevelser lige uden for døren. Uanset om du har været ude at udforske byen eller til en konference, bør du slutte dagen af med et besøg i restaurant, Roast. Her kan du bestille mad fra en moderne à la carte-menu, der byder på friske fisk og skaldyr samt lokalt kød – alt sammen tilberedt i det åbne køkken. Nyd en lækker drink i Roast Bar, som har en omfattende barmenu og et stort udvalg af lokale øl. Morgenbuffet, der er blandt de bedste i landet.
Alle 214 værelser er moderne indrette med enten dobbeltseng eller enkeltsenge. Alle med TV og Gratis Wi-Fi. Der findes både allergivenlige værelser samt handicapværelser.
Hotellet har fri WiFi.Hotellet ligger kun 6 km fra lufthavnen.

Priser 2018/19 pr. person fra DKK 6.149