Del
  • Skogstad Hotell

    Skogstad Hotell, i Hemsedal centrum, er et historisk hotel, som har serviceret skigæster siden1905. Hotellet har bibeholdt datidens hygge og hjemlige atmosfære og kombineret det med det moderne samt den lettere luksus, vi alle sammen kan være lidt forfaldne til i dag. Restauranten ligger i den historiske del af hotellet og serverer traditionsrig mad inspireret af dagens madtrends. Elgen er det uformelle mødested, hvor I kan smage på øllet fra hotellets eget mikrobryggeri. På fre- og lørdage kan I høre loungemusik, besøge diskoteket = underholdning for voksne i alle aldre. Der er ret livligt i Hemsedal centrum og på Skogstad i weekenden.
    Trænger du til afslapning og lidt forkælelse efter en dag i pisten, tilbyder Skogstad en dejlig velværeafdeling med bl.a. både tør og ”våd” (damp) sauna, træningslokale m.m. Ah! (min.16 år).

    Veludstyrede værelser, mange med balkon eller fransk altan, alle med brusebad, toilet, TV og telefon. Fra Skogstad gratis skibus (ved liftkort) de 2 km til Alpincenteret.

    Læs mere