Del
  • M.o.h.: 830 m
  • Pist: 6000 m
  • Langrend: 10 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Rustad Hotell og Fjellstue


Det startede med 10 fjeldstueværelser i 1935 og siden er der nænsomt blevet udvidet. 4. generation i familien Rustad tager varmt imod gæsterne. Den traditionelle stil er bebeholdt med gamle tømmervægge, en hyggelig pejsestue og spisesal med søudsigt er en yderst behagelig base for skiferien.

Især er udsigten over selve søen, Sjusøen, skøn at stå op til. Der er adgang til let skov og fjeld i området.

Forplejning


Stor frokostbuffet og 3-retters middag: Kunne vi stave til et smæk med tungen, ville vi gøre det her. Efter en lang dag på langrendsløjperne eller alpin er det helt "hjemligt" at komme tilbage til en traditionel, dog storartet, middag til at slutte dagen godt af.

Bonusinfo: Værtsskabet har danske aner.

Det praktiske

Rustad Hotel og Fjeldstue består af 2 bygninger; en hotelafdeling & en fjeldstueafdeling.  Alle værelser har bad/wc og tv. Gratis Wi-Fi i fællesrum. 2 saunaer, hvor du også kan få nydt tilværelsen og slappet godt af.

Stor moderne skistald og egen skiudleje. Og med tørrum. 

Værelserne

Værelserne i Hotelafdelingen er moderne indrettet i varme norske farver. Juniorsuiter har også kaffemaskine, elkedel og minibar.

Værelserne i Fjeldstueafdelingen ligger ved siden af hotellet. Værelserne her har en enklere standard, men hvor det rustikke og hyggen er i spil her.

Så kom og bo hos "Rustad Hotell & Fjellstue" når du skal til Sjusøen!