Del

Fjord Line

Fjord Line - Den hurtigste vej fra Hirtshals til Norge

Fjord Line kan bryste sig af at have den absolut hurtigste forbindelse mellem Hirtshals og Norge. Med den nye topmoderne katamaran HSC Fjord FSTR er overfartstiden nemlig kun 2 timer og 15 minutter fra Hirtshals til Kristiansand, der er det perfekte udgangspunkt til at opleve det sydlige Norges mange perler.

Norsk Rejsebureau har samarbejdet med Fjord Line i mange år, derfor har vi både viden og erfaringen til at arrangere den helt rigtige tur til dine behov. 

Bestil maden hjemmefra og spar 20%

Husk at bestille maden hjemmefra og spar 20% - Du kan selv bestemme, om måltidet skal indtages i Fjord Lines a la carte-brasseri Grieg, i den store buffet-restaurant Commander Buffet eller om dette er dagen, hvor et lidt enklere måltid i Oasis Garden Café lokker.

Fra Hirtshals til de norske byer

Desuden sejler Fjord Lines to miljøvenlige gasskibe MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord hver dag til Norge. Du kan vælge enten at tage ruten op langs den norske vestkyst til Stavanger og Bergen – en rute, som af mange regnes for at være en af de smukkeste sejlture i Norden. Du kan også vælge ruten fra Hirtshals til Langesund på Norges østkyst, der ofte kaldes ”Porten til Telemarken”. Uanset destinationen har du fra Fjord Lines havne nem adgang til Norges allerskønneste sommer- og vinterdestinationer, hvad enten du er til natur, kultur eller storbyhygge. 

Fjord Lines ruter til Stavanger, Bergen og Langesund sejles hele året rundt, mens ruten med FSTR til og fra Kristiansand er sæsonbestemt og holder ”vinter” pause. 

Det miljøvenlige valg

Fjord Line er stolte over, at MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord er de to første store cruisefærger i verden, som sejler udelukkende på grøn gas. De benytter sig nemlig af den flydende naturgas LNG, og denne innovative teknologi fører betydelige miljømiljømæssige fordele med sig for både Fjord Line og vores omverden.

Den hurtigste vej til Norge

Fjord Line sejler til Norge på følgende ruter:

Hirtshals/Kristiansand - ca. 2 timer og 15 min.
Hirtshals/Langesund - ca. 4 timer og 30 min
Hirtshals/Stavanger - ca. 12 timer
Hirtshals/Bergen - ca. 16 timer

Kontakt os for tider og priser

Ring 33 12 45 65 eller skriv til os på mail: norsk@norskrejsebureau.dk