Del

Fjord Line

Fjord Line - Den hurtigste vej fra Hirtshals til Norge

Fjord Line er den hurtigste forbindelse mellem Hirtshals og Norge. Med HSC Fjord Cat er overfartstiden kun 2 timer og 15 minutter til Kristiansand. Det betyder mindre tid på vandet og mere tid til oplevelser og ferie i dejlige Norge.

Fjord Line er en af de hurtigste måder at komme til Norge på, hvor det er super enkelt og afslappende at være ombord på skibet - og da det kun er 2 timer og 15 minutter føler du aldrig rigtig "fanget" på skibet.

Hos Norsk Rejsebureau har vi samarbejdet med Fjord Line i mange år, derfor har vi både viden og erfaringen til at arrangere den helt rigtige tur til dine behov.

Fra Hirtshals til de norske byer

Det norske rederi Fjord Line sejler ud fra Hirtshals op langs den norske vestkyst til Stavanger og Bergen. Derved kan du nemt nå en af de mange gode skidestinationer som fx Voss, Skeikampen, Trysil og Gaustablikk. Ruten sejles med skibene MS Bergensfjord og det helt nye skib MS Stavangerfjord.

Ruten hører til en af de smukkeste sejlture i Norden, hvis vejret ellers er klart. Fjord Lines rute til Stavanger og Bergen sejles hele året rundt og ombord er der mange muligheder for at forkæle sig selv og familien.

Den hurtigste vej til Norge

Fjord Line sejler til Norge på følgende ruter:

Hirtshals/Kristiansand - ca. 2 timer og 15 min.
Hirtshals/Langesund - ca. 4 timer og 30 min
Hirtshals/Stavanger - ca. 12 timer
Hirtshals/Bergen - ca. 16 timer

Kontakt os for tider og priser

Ring 33 12 45 65 eller skriv til os på mail: norsk@norskrejsebureau.dk