Del

SOMMERFERIE I NORGE TIL DE NORSKE FJORDE

Magasinet "National Geographic" har kåret de norske fjorde til Verdens Turistattraktion Nr. 1. - og vi giver dem helt ret. En kør selv ferie i Norge i det norske fjordlandskab kan tage pusten fra enhver. En palet af farver, som enhver maler ville misunde, en larmende stilhed, der næsten får dig til at holde på vejret, dybe fjorde der giver følelsen af, at du bliver suget ind i deres hemmelige verden og et betagende fjeldlandskab - det er hvad vi kalder et fjordeventyr i Norge.

I 2005 besluttede UNESCO, at Geirangerfjorden og Nærøyfjorden er en del af verdens arv. Deres begrundelse sker på grundlag af, at de to fjorde regnes blandt de smukkeste fjordlandskaber i verden!

Her finder du en unik natur, der giver dig det ene synsindtryk efter det andet. Det er en rensning af krop og sjæl, og en helt speciel oplevelse der vil brænde sig fast og blive hos dig resten af livet.

Kør-selv ferie i Norge

En af de bedste måder at opleve disse fantastiske steder er på en "Kør-selv" ferie i Norge blandt de norske fjorde, hvor I får rig lejlighed til at stoppe op når det passer jer.

Tag turen i dit helt eget tempo, og giv dig god tid til at fordøje de mange indtryk fra naturen.

Vi kalder rejserne for "Fjordeventyret" - andet kan de ikke kaldes!

 

OPLEV VORES SOMMERREJSER TIL NORGE

Fjordture på din sommerferie i Norge med Norsk Rejsebureau, er uden tvivl et godt valg, ud af de mange rejser til Norge der eksisterer.

Her er naturen og landskabet i centrum, og du får en pause fra den travle hverdag i civilisationens hektiske virkelighed.

fjordture i Norge kommer du helt væk fra hverdagens og byens ræs - nyd de smukke landskaber, og få en uforglemmelig oplevelse.

Vores kør selv ferie i Norge går til destinationer såsom:

Vi har et stort udbud, og er klar til at vise dig alt hvad Norge har at byde på. Tag rejsen fra Oslo via Myrdal, Flåm og Gudvangen til Bergen i fjordcruise på sejlbåd. Oplev de smukke byer Undredal og Aurland, og sejl ind i Nærøyfjorden, som er en af Europas helt unikke mest smalle fjorde.

Smukke fjelde i dejlige naturomgivelser

Du kan også tage på en tur til Trollstigen, Atlanterhavsveien, opleve Geirangerfjorden og OL-byen Lillehammer.

Oplev hvad der er kåret som verdens smukkeste ø-rige i Lofoten og Vesterålen, hvor der fanges torsk i lange baner, og hvor du vil opleve dramatiske naturscenerier.

På vores 7 dages smuttur til Fjordnorge vil du opleve den hyggelige fjeldby Geilo - og der er også oceaner af smukke naturoplevelser at komme efter i Sydnorge, hvor du kan tage på tur mellem Kristiansand, Stavanger, Vrådal og opleve strækningen der kaldes Nordsøvejen, med idylliske skærgårde og små kystbyer samt klippeformationer og frodigt landbrug.

På vores heldagstur til Bergen er der nogle af de smukkeste fjeld og fjordlandskaber, derunder de stejle sving i Stalheimskleiva, Bergensbane, det smukke Flåmsbane, det spektakulære Aurlandsfjorden, og den UNESCO beskyttede Nærøyfjord.