Del

TRYSIL AKTIV CYKELFERIE

Trysil er Norges førende destination for trailcykling med en utrolig variation og et stort udbud af stier. Ud over trailcykling er der to cykelparker med pumptrack, hop og forskellige balanceelementer – perfekt til dig som vil udfordre sig selv inden du begiver dig ud på de større stier. Vil du opleve Cross Country-cykling, er den 14 km lange Fjellrunden et must. Fantastisk udsigt over Trysil.

Gullia er et ægte eldorado for sticykelentusiaster, hvor familievenlige stier med godt flow og specialbyggede cykelelementer gør oplevelsen helt unik.

Magic Moose er en 7,5 km lang blå flow-sti, der indeholder en kombination af letter og svære sving, legende hop/bakker og sjove oplevelser undervejs bygget af træ. Du skal have et BikePass for at køre Magic Moose – cyklen kan du nemt tage med op i stoleliften Fjellekspressen. BikePass er inkluderet i opholdet når du bestiller gennem Norsk Rejsebureau. 

BO PÅ HOTEL

I Trysil bor du på SKistar Lodge Trysil i moderne hotelværelser inkl. morgenmad. Hotellet er i nærhed af lifte, restauranter, butikker og sommerens aktiviteter. Her er der også svømning, bowling og andre aktiviteter, der gør ferien til en oplevelse helt i top. Cykeludlejning findes på hotellet.

Kontakt Norsk Rejsebureau på tlf. 33 12 45 65 eller på mail norsk@norskrejsebureau.dk