Del

Krydstogt Norge - Rejsen du altid vil huske!

En rejse med Hurtigruten til Nordkap går op langs Norges overdådige og unikke vestkyst, op over Polarcirklen og helt op til grænsebyen Kirkenes, der ligger på den anden side af Rusland.

VERDENS SMUKKESTE SØREJSE

Majestætiske fjorde, uberørte naturscenerier, afsidesliggende havne og meget, meget mere, krydret med en dejlig stemning om bord, en oplevelse for livet – på første parket! Uanset hvornår på året du vælger at rejse er du sikret en fantastisk oplevelse, for hver årstid byder på sin helt egen charme. Alle vores rejsespecialister har været på denne rejse op til flere gange, og kan derfor råde og vejlede dig på allerbedste vis. Læs meget mere på hjemmesiden, her kan du også få en visuel oplevelse af Hurtigrutens 11 skibe i en 360 graders visning.

HURTIGRUTEN KLASSISK - KRYDSTOGT LANGS NORGES KYST

Hurtigruten tilbyder klassiske rejser på 12 dage, Bergen-Kirkenes-Bergen, 11 dage, Bergen-Kirkenes-Trondheim, 7 dage, Bergen-Kirkenes og 6 dage Kirkenes-Bergen. Rejserne er inkl. kahyt og helpension.
De byer hvor skibet lægger til om dagen fra Bergen til Kirkenes, lægges der til om natten fra Kirkenes til Bergen og omvendt. Ønskes den ultimative rejseoplevelse hvor hele Norges kyst kan opleves i dagslys, anbefaler vi en helrundrejse! Men en ting er sikkert, vi lover dig at du er sikret nogle helt igennem og uforglemmelige oplevelser på de halverundrejser.
Priserne på hjemmesiden er fra og til priser og er derfor kun vejledende. Hurtigruten har ”flexpriser”, hvilket betyder at prisen ændrer sig alt efter tidsperiode og efterspørgsel. Jo hurtigere du er ude, jo bedre pris vil du opnå. Ring eller skriv til os, så finder vi den bedste pris til dig.

MINIFERIE OG DISTANCEREJSER

Ønsker du en kortere rejse, kan vi tilbyde "Miniferier" fra 2 til 5 dage samt distancerejser. På distancerejserne kan du frit vælge påstignings- og afstigningshavn. Kahyt og mad kommer, i tillæg.
Ring og hør nærmere.

DIVERSE RABATTER OG TILLÆG

Ambassadørrabat - Har du før rejst med Hurtigruten i min. 3 sammenhængende nætter, kan du indmelde dig i Ambassadør klubben og opnå medlemsrabatter. Se www.hurtigruten.dk/1893
Børnerabat – 4 til 15 år inkl. Rundrejser: 25 % og 25 % på udflugter. Distancerejser: 50 % på billetten (ikke kahytten) samt 50 % på måltider.

Bil om bord – minimums pris 470 kr. pr. døgn.
Enkeltkahyt – tillæg 50% - 75% - se prislisterne.

TRANSPORT TIL OG FRA HURTIGRUTEN

Fly
SAS eller Norwegian: Bergen, Trondheim og/eller Kirkenes, der er de tre udgangshavne på de klassiske rejser. Ønsker du fly til andre destinationer, hjælper vi gerne med dette.

Skib
DFDS Seaways: København Oslo
Stena Line: Frederikshavn - Oslo
Fjordline: Hirtshals - Bergen

Tog
Bergensbanen fra Oslo til Bergen.

HOTEL OVERNATNING

Ønsker du hotelovernatninger før eller efter rejsen med Hurtigruten, ring til os så finder vi dette til dig.

LIDT UBESKEDENT VIL VI PÅSTÅ, AT VI KENDER HURTIGRUTEN BEDST

NORSK REJSEBUREAU er Danmarks ældste rejsebureau. Vi blev stiftet i 1909 af en Hurtigrutekaptajn og har lige siden specialiseret os i rejser til Norge med Hurtigruten samt ski- og sommerrejser.