Del

Vrådal

Vrådal har bare det hele

Charmerende skisportssted hvor hele familien trives. I Vrådal bor du stort set på pisterne, og en stolelift til 8 personer fragter dig hurtigt op på toppen. Børnene er de vigtigste gæster i Vrådal, og børneområdet ligger lidt værk fra hovedpisterne, således at de mindste trygt kan lege og stå på ski i eget tempo. Vrådal byder på 18 piste i den lette kategori, men du finder også sorte pister til de mere øvede skiløbere. Endvidere byder Vrådal på to udfordrende områder for snowboardere. Vrådal Panorama skisenter ligger kun 2 timer fra Langesund hvor Fjord Line sejler til fra Hirthals. Derfor er dette en oplagt destination for en kortere skiferie.

Børnenes Vrådal

Vråda er helt klart børnenes skiparadis! Børneområdet byder på børnelifte, små børnebakker med figure og kælkebakker - sjovere bliver det ikke for familiens mindste. Familien kan trygt lade børnene lege skiløbet ind i de sikrede børneområder hvor de dygtige skilærere tager godt hånd om dem.

Aktiviteter

Har I brug for afveksling i skiløbet så prøv en hyggelig vandretur eller tag en tur på kælkebakkerne. Der er også rig mulighed for at opleve Vrådals smukke og snerige natur eller tage på en af de mange vandrestier i området. Når benene er ømme efter dagens skiløb, kan hele familien slappe af og hygge sig med en kop varm kakao foran pejsen i en af de charmende hytter i autentisk norsk stil.

Noget for en hver smag

Vrådal er et ideelt skiområde for børn og børnefamilier. Selvom Vrådal er familievenlig, findes der også gode udfordringer for den øvede skiløber. De 18 pister er fordelt over flere sværhedsgrader og sikrer sjov og udfordringer for alle - uanset hvilket niveau man er på. Pisterne i Vrådal er primært grønne og blå, da hoveddelen af pisterne ligger på fjeldsiden og resten af området ligger oppe på fjeldplateauet, hvor der er forholdsvist fladt.
Der findes også nogle enkelte udfordrende sorte og røde pister, heriblandt Millionhenget. Der er tre parker med sværhedsniveauerne: børn, begynder og middel. Vrådal er desuden naturskønt og ideelt til langrendsløbere, der vil elske de smukke langrendsløjper.

Priser på liftkort og skileje - kontakt os på tlf. 33 12 45 65