Del
  • M.o.h.: 250 m
  • Pist: 4500 m
  • Langrend: 2000 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Quality Straand Hotel


Traditionelt familieejet hotel, med en historie helt tilbage til 1864. En del af det oprindelige hotel findes endnu, og er med til at gøre det til et romantisk og meget hyggeligt hotel. Nyd noget varmt eller koldt at drikke i den hyggelige og flotte pejsestue i ægte Telemarksstil, efter en udsøgt middag i restauranten Restauranten tilbyder buffet med traditionelle retter lavet med lokale råvarer. På hotellet findes desuden pianobar, swimmingpool, sauna og solarium. Dansebaren og pianobaren holder åben hele ugen, og her kan du opleve levende musik hver dag på nær søndag. Skibus til og fra Vrådal Panorama Skisenter afgår hver morgen og eftermiddag.

Maden

Køkkenet er kendt for dens gode mad, hvor kokkene sætter en ære i en velsmagende oplevelser for alle gæster. Maden som serveres er typisk norsk hvor lokale råvarere bruges alt efter sæson fra klokken 19-21. I pianobaren kan du fra klokken 12-18.30 købe små lune retter og dagens ret. Quality Straand Hotel er kendt for sit Julebord blandt gæster og ikke mindst de lokale i området. Hvis ikke man har prøvet Julebordet på Quality Straand Hotel - så har man aldrig prøvet et "rigtigt" Julebord siges der. 

Værelserne

Quality Straand Hotel har 125 hyggelig og stemningsfyldte værelser. Alle med TV, minibar, telefon samt WiFi. Udvalgte værelser er allergivenlige og velegnet til handicappede. I den oprindelige del af hotellet er alle værelser bevaret i den gamle norske stil med træplanker på væggene. Alt samme bidrager til en unik oplevelse.