Del

Skiferie i Voss Bavallen

Voss Bavallen – Vinterhovedstaden i Fjord Norge. Voss Resort Bavallen er Vestlandet største skicenter ca. 5 km fra Voss centrum, krydret med masser af tradition og norsk gæstfrihed - tilbyder meget sjov på – og uden ski. Og når vinterens første sne falder, er det i Voss. Terrænet veksler mellem alt fra skovklædte nedfarter til højtbeliggende pister med betagende udsigter. De 40 km piste i Voss er sjældent overrendte og byder på varieret skiløb med udfordringer til alle aldre og niveauer – også skiløb i World Cup-klasse.  Midt i alt dette ligger overnatningsstederne placeret!

BØRNENES BAVALLEN

3 børneområder med hyggelige, trygge og fine forhold til de små og de lidt større. Her er rullebånd til nybegyndere og udfordringer til let øvede.
Grebbesbakken en ca. 50m lang nybegynderbakke med rullebånd, lige ved Varmestova og P-pladsen.
Vetlebakken ved Bavallstunet med tallerkenlift og bedst for børn som er vant til ski. Åben i weekends.
Badnakroken på Slettafjellet er et specielt tilrettelagt skiområde for børn og nybegyndere.

SNOWBOARD

2 terrænparker, samt 1 Big Air Bag, hvor snowboardere, teenagere og andre fartdjævle kan afprøve deres nyeste tricks med rails og big jump.

 LANGREND

18 km præparerede langrendsløjper i tilknytning til skiområdet. Turene udgår fra Hanguren, hvor du finder flade lette løjper, kombineret med et kuperet terræn ind i mellem
* Ljosløypa: 6 km
* Raugstadløypa: ca 3,5 km
* Turløype til Raudekross hytta: ca 8,5 km

AKTIVITETER

Er skiløb ikke nok kan det anbefales at tage en tur til Voss by som har klatrepark, vindtunnel samt over 100 butikker og flere restauranter. Kaneture, ture på hesteryg, klatring m.m. Kan I samle fem venner, er det muligt at bestille en sightseeingtur med helikopter, som en af de mere ekstravagante tilbud.