Del

Radisson Blu Resort Trysil

Radisson Blu Resort Trysil. Ski in / Ski out på Radisson Blu Resort ved Trysil Turistsenter. 1. klasses betjening i super lækre rammer.  Oplevelsesbad med SPA afdeling med finsk sauna og tyrkisk dampbad mod betaling, Klatrevæg i glas m.m., 7 barer og restauranter, 8 bowlingbaner.

Oplevelsesbadet
1600 m2 stort eventyrbad. Den største pool er opdelt i 4, en babypool, børnebassin, swimmingpool og klatrevæg, boblebad og sauna. Brugen af poolen er inkluderet for hotelles gæster.
Brugen af Flow Ride, en kunstig surfbølge & SPA afdelingen (mod betaling). 

Restauranter
Halvpension inkluderer lækker morgen -og aftensmad i Hill Restaurant. Middagen serveres enten som buffet eller en 3 retters menu (valgt af kokken).
Menuen ændres i løbet af sæsonen og vil blive offentliggjort en uge frem.
- Det er stadig vigtigt at lave en bordbestilling på forhånd, især i højsæsonen, for at være sikker på at få et bord på den ønskede tid.

På hotellet
For børnene: 2 børnebassiner, Børneområdet Valles Children´s Room" til de små ved siden af La Piazza. Spillerum til de lidt ældre med billardbord og spillemaskiner ved Chill Bowl & Dine (spillemønter købes i receptionen)

Ski lockers er gratis tilgængelig (gæster bliver tildelt skab ved receptionen) 

Værelserne
210 værelser/ lejligheder: Funktionelle og charmerende med TV. Bad/toilet med badeprodukter. Tørreskab. Safetybox. Wi-Fi.
2-4 pers. Deluxe vær. - 28 m2 - max 4 pers. i ét værelse. 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, 1 sovesofa til 1-2 pers.
2-5 pers. Deluxe Apartment - 45 m2 - max 5 pers. soveværelse samt stue med sovesofa til 2 pers. + 1 udslagsbar seng. Siddegruppe. Bardisk med el-kedel.