Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Skeikampen

Skeikampen er en klassiker som gæsterne elsker

Skeikampen i Gudbrandsdalen har igennem mange år været et absolut familiehit. Det er selvfølgeligt, når det drejer om skiferie, både alpint og langrend, men området er også virkelig godt til det mere brede ”sneferie”. Her kan alle nemlig - også dem uden ski på benene nyde en super dejlig vinterferie. De alpine udfordringer på de 17 piste er i forskellige sværhedsgrader og i skiftende terræn. Pistene ligger både på toppen af Skeikampen og i bunden, så der er nogle til al slags vejr. Og langrendsnettet er en dronning værdigt!

Børnenes Skeikampen

”Jeg lærte at stå på ski i Skeikampen, da jeg var barn – dét skal mine børn også”! - Det hører vi ofte her i Norsk Rejsebureau. Børnene er VIC ´er (Very Important Children): Gratis liftkort og skileje og varm kakao til alle børn under 7 år (ved bestilling senest 31/10) ved min. 4 nætters ophold i ugerne 51, 2-6, 15-16.Skiskolen er god og sjov: Børn ml. 3-5 år leger den vigtig fornemmelse af ikke bare skiene, men også sneen under, ind i kroppen i det 3000 m2 store, sikre Bambiniland. Børn ml. 6-12 år bliver simpelthen til ”Fjell- bandidos” og opdeles efter kompetencer, henholdsvis som begyndere, let rutinerede eller eksperter.

Snowboard

Her finder du 2 terrænparker, 1 blå, 1 sort, begge med spændende elementer, og ikke mindst en fantastisk snowboardskole.

Langrend

Højfjeld og/eller let skovterræn – vejr og vind, smag og behag – muligheder for alle, også de familier som vil introducere deres poder for en anden skiteknik og naturens ro. Ca 200 km velpræparerede løjper, som i sammenhæng med nettet i Peer Gynt Skiregion og Kvitfjell udgør omkring 600 km. Turløjper fra 5 til 100 km. Området begyndte med langrendsturisme omkring 1876. I en optegnelse fra dengang står der bl.a.: ”Højfjeldsluften…virker styrkende og hærdene på hud, slimhinder og nerver” og har ”…en positiv indflydelse på stofskiftet og blodomløbet”. Hvem kan modstå en herlig aktivitet med så godt et resultat?

Aktiviteter

Skøjtebane i børneområdet (udlejning af skøjter), Go-Cart kælke, snesko, airboard og idylliske kaneture godt pakket ind i bjældeklang. Meget mere – tjek det aktuelle under ophold.

Det ekstra

4 caféer i alpinområdet. Galten Kafé på toppen må lige nævnes, her tilbydes panoramaudsigt over hele det vidunderlige snelandskab.
Familiegrillhygge i børneområdet. Hvis nogle skal ”ud og spise” en aften: prøv en dejlig middag hos Thon Hotel Skeikampen (bestil bord). I øvrigt er der kun 40 minutter til charmerende Lillehammer, Gudbrandsdalens hovedstad.

VELKOMSTSENTRET

Det hæderkronede Gausdal Høifjellshotell blev ombygget for et års tid siden og lægger nu tag til servicetilbud og overnatning (se side 6). Dronning Ingrid forelskede sig i hotellet, da prinsesserne var små. Bare en lille historisk note. Velkomstcenteret indeholder receptionen, hvor I henter nøgle og ”spørger løs” + svømmebassin (betaling), toilet, bagageopbevaring, rummelig velassorteret legestue, pejsestue, gratis Wi-Fi, og ikke mindst Kampen Kafé.

KAMPEN KAFÉ

Caféen er det sidste nye spisested i Skeikampen og satser på ”ekte Høyfjellsmat”. Selvbetjeningsbuffet med varme/kolde retter og desserter. Er man til pizza er det også her. Det er så heldigt, at I med fordel kan bestille og betale hjemmefra = lidt mere skiløb. 
Rabatpris: Ved bestilling af min. 3 dage:  Pr. dag Voksen 7-15 år inkl.
Frokostbuffet pr. voksen pr. dag kr.    125 Barn 7-15 år inkl. kr. 80
Middagsbuffet pr. voksen pr. dag kr. 185 Barn 7-15 år inkl. kr. 105.

Priser på liftkort og skileje