Del
  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 300 m
  • Langrend: 20 m
  • Wi-Fi: ja

Thon Hotel Skeikampen

Er et af de hoteller man må besøge igen og igen. Med fjeldet i baggrunden, ligger dette populære hotel helt perfekt på Skeikampen. En uhøjtidelig og varm atmosfære med omtanke for hver enkelt gæst - store som små.
Både hvis man løber langrend og slalom er dette udenfor hoteldøren. 

PÅ STEDET

Stor reception med åben pejs og bløde møbler, hyggelige saloner med udsigt til fjeld og dal. I spisesalen serveres den gode mad og om aftenen kan nydes en drink i baren.  legerum til de mindste. 
Hvis I har noget, I skal "fejre" på jeres skiferie, kan mindre grupper bestille spisning i den berømte "Vinbodega" (stort lager, de fleste på vinkortet).

VÆRELSERNE

75 værelser, 2 juniorsuiter og 5 store familiesuiter alle med eget bad, TV og Wi-Fi. Rummene kan være lidt forskelligt indrettet. Nogle med karbad

LEJLIGHEDER MED PENSION

Overfor hotellet 32 familielejligheder inkl. pension - alle med TV, pejs lille køkkenafd. med komfur, køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine m.m.. Stue med pejs og TV. Bad/toilet, sauna.
Perfekt til familier eller par som ønsker at bo sammen med ekstra god plads.
4 pers. lejlighed, 50 kvm, 2 soverum. Soverum 1: 1 dobbeltseng. Soverum 2: 2 enkeltsenge Se mere
8 pers. lejlighed, 56 kvm, 2 soverum + Hems: Soverum 1: 1 dobbeltseng. Soverum 2: 2 enkeltsenge. Åben hems (stejl trappe) 4 senge. Se mere