Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Sjusjøen

Sjusjøen er både langrend og alpin


Pludselig kommer en langrendsløber i elegant stil susende forbi i sporet for herefter at forsvinde ind i skoven i et glimt. Det er i orden at have knap så elegante kompetencer, selvom du løber langrend med verdenseliten her i Sjusjøområdet. Men lur teknikken, imponerende!
Sjusjøen er en af Norges mest populære langrendsdestinationer og ligger midt i Lillehammerfjeldenes store netværk af langrendsspor: Sjusjøen, Nordseter og Øyerfjellet. Både skovterræn og højfjeld. Unge som gamle, øvet som uøvet - og altså eliten - nyder området.

LANGRENDSLØJPER LIGE VED DØREN

350 km velpræparerede langrendsløjper. Området er kendt for at være 2-sporet hele vejen. Mange muligheder for turløjper, det sværeste er at vælge. Langrendsudstyr kan lejes.

Alpin

Kun 5 km fra Rustad ligger Sjusjøen Skisenter: 9 velpræparerede piste, længste er 2,2 km. 6-sæders ekspreslift. Børnebakken, 300 m, har gratis lift for alle. Skibus fra hotel til skicenter. Skiskole og udlejning af alpint udstyr.

DET EKSTRA

Lillehammer Ski Resort. Brug også dit liftkort fra Sjusjøen Skisenter på Hafjell, Skeikampen, Kvitfjell og Gålå. Så får du muligheden for at bolter dig på endnu flere km pister.

Priser på liftkort og skileje