Del

Skiferie i Sälen Hundfjället

Hundfjället – Varieret skiløb i alle verdenshjørner, for store og for små, alt samlet på et og samme sted. Fra Sveriges stejleste pist "Väggen" til eventyrområdet "Trollskogen" for børn med 450 talende og eventyrlige trætroldefigurer. Når mørket falder på, oplyses skoven. Hundfjällets moderne 8-sæders ekspreslift bringer dig til nye pister og udfordringer. Bonus er den milevide udsigt fra topområdet.

Hundfjället skiområde er forbundet med Tandådalens via transportlifte.
Hundfjället/Tandådalen har mange spisesteder indenfor kort afstand, Poolarium med swimmingpool, sauna, spabad og café. I Hundfjället er der masser af aktiviteter som Eventyrbad, hundeslædekørsel og snescootersafari.

Børneområde

Trollbäckstorget er til små nye skiløbere der leger sig dygtigere i sneen dag for dag. Her er Sälens længste rullebånd, tallerkenlift og dejlige grønne pister. I området: toiletter, grillplads og skiudleje tæt på.

Trollskogen ligger i skiområdet, nås nemmest med tallerkenliftene. Her mellem træerne hersker trætoldene som er bragt til live af lys og lyd – en eventyrlig oplevelse for de fleste børn. Trollenes Fäbod ligger i bunden af Trollskogen og kan nås til fods med klapvogn. Her byder Valle på afterski et par gange i løbet af ugen. I nærheden: toiletter, café, varmestue, vaffelstue og grillplads.

 

Snowboard

SkiStar Fun Ride – hop, bump og velodromer, bygget til at tilgodese alle, fra små børn, begyndere til de hardcore skiløbere.
Snow Park - ligger i Norra Tandådalen. Benyt Ski- og badebussen eller transportliftene.

Boligområder ved Hundfjället

Det skal være nemt for hele familien at komme til pisten og det er lige hvad det er når man vælger Hundfjället. Området står for en kæmpe udvidelse af nye boliger og allerede nu kan du nyde godt af nogle af dem. Selvfølgelig er der også de mindre hoteller og for dem der ønsker at bo mere simpelt med pisterne uden for døren. Her er blot et lille udvalg af mulighederne:

Ski Apartments Hundfjället: Ski in / ski out beliggenhed. God plads og indretning der emmer af rustik elegance. 8 eller 16 pers. lejligheder. 50-200m fra lift, pist.
Blå Husen: 4 pers. lejligheder, små og funktionelle med praktisk indretning. Lift 200m. Gåafstand til al service.
Trolldalen: Lyse og moderne lejligheder ved skiområdet Trollbäcken. Størrelser fra 4-13 senge. Lift 50-100 m. Gåafstand til SkiStarshop, restauranter i Hundfjëllet.
Trollbäcken: Nyt lejlighedsområde midt i Hundfjället. Tæt på lift, pist. Gåafstand til det hele. Egnet til flere familier, eller større grupper.

Alle ledige boliger samt priser i Hundfjället kommer frem hvis du benytter søgefeltet på www.norskrejsebureau.dk
Disse kan bookes online

Liftkort og skileje priser 2023/24 - alle priser er i DKK