Del

Nordseter

Nordseter er destinationen for enhver

Skønne fjeldture, trivsel og hyggeligt samvær er Nordseter i en nøddeskal. For børnefamilier, ja, faktisk for ”folk i alle aldre” - langrend er en god ting for familier som gerne vil være tæt sammen. Naturen er så afgjort i særklasse.

Overnatning på hotel, lejlighed og hytter ligger også i fin afstand.

Langrendsområdet er en af Norges mest populære langrendsdestinationer og ligger midt i Lillehammerfjeldenes store netværk af langrendsspor: Sjusjøen, Nordseter og Øyerfjellet. Både skovterræn og højfjeld. Unge som gamle, øvet som uøvet - og altså eliten - nyder området.

Langrend 

Fjeldet har i alt 350 km langrendsspor, så der er nok at tage af. I kan vælge lette eller mere krævende ture, fx: til Hafjell, til Reinsvatnet, 905 m.o.h. Sidstnævnte kræver en god vejr-udsigt, men er en flot turløjpe på 15-20 km. Også turløjper på ca. 7 km. Spørg lokalt om ruter med ”indlagt” varm chokolade.

Det ekstra

Aftenoplyst kælkebakke ved Nordseter fjeldstue. Hundeslædetur, ridning og fantastiske Hunderfossen Vinterpark
Aktivitetscenter med skiskole for både store og små. Hafjell Alpin ca. 30 min. Lillehammer 15 min.

Alpin

Nordseter Fjellstue (pr. 1.7.15 Lillehammer Fjellstue) har egen lille skibakke på 500m / 1 lift = lidt snowboard- og alpinsjov.

Sjusjøen Skisenter. Ca. 5 km fra Nordseter: 7 velpræparerede piste, længste er 2,2 km. Børnebakken, 300 m, har gratis lift for alle. 6-sæders ekspreslift. Skibus fra hotel til skicenter. Skiskole og udlejning af alpint udstyr.

Lillehammer Ski Resort. Hafjell, Skeikampen, Kvitfjell, Gålå og Sjusjøen Skisenter bruger samme liftkort.
Hafjell Alpin ligger ca. 30 min fra Nordseter.

Priser på Skileje - Kontakt venligst os på tlf. 33 12 45 65