Del

Skiferie i Nordseter

Nordseter er destinationen for enhver. Skønne fjeldture, trivsel og hyggeligt samvær er Nordseter i en nøddeskal. For børnefamilier, ja, faktisk for ”folk i alle aldre” - For jer der vil til et skieldorado med toppræparerede løjper.  Naturen er så afgjort i særklasse.

Overnatning på hotel, lejlighed og hytter ligger også i fin afstand. 

Langrendsområdet er en af Norges mest populære langrendsdestinationer og ligger midt i Lillehammerfjeldenes store netværk af langrendsspor: Sjusjøen, Nordseter og Øyerfjellet. Både skovterræn og højfjeld. Unge som gamle, øvet som uøvet - og altså eliten - nyder området.

Langrend 

Fjeldet har i alt 350 km langrendsspor,  og når sneen har lagt sig i højsæsonen, udvides Nordseter og Lillehammerfjeldet til mere end 600 km maskinopkørte løjper, så der er nok at tage af. I kan vælge lette eller mere krævende ture, fx: til Hafjell, til Reinsvatnet, 905 m.o.h. Sidstnævnte kræver en god vejrudsigt, men er en flot turløjpe på 15-20 km. Også turløjper på ca. 7 km. Spørg lokalt om ruter med ”indlagt” varm chokolade.

Det ekstra

Aftenoplyst kælke- skilege område ved fjeldstuen. Hundeslædetur, ridning og fantastiske Hunderfossen Vinterpark.
Aktivitetscenter med skiskole for både store og små. Hafjell Alpin ca. 30 min. Lillehammer 15 min.

Alpin

Nordseter Fjellstue (Nu Lillehammer Fjellstue) har egen lille skibakke på 500m / 1 lift = lidt snowboard- og alpinsjov.

Sjusjøen Skisenter. Ca. 5 km fra Nordseter: 7 velpræparerede piste, længste er 2,2 km. Børnebakken, 300 m, har gratis lift for alle. 6-sæders ekspreslift. Skibus fra hotel til skicenter. Skiskole og udlejning af alpint udstyr.

Lillehammer Ski Resort. Hafjell, Skeikampen, Kvitfjell, Gålå og Sjusjøen Skisenter bruger samme liftkort.
Hafjell Alpin ligger ca. 30 min fra Nordseter.