Del
  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 200 m
  • Langrend: 50 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Lillehammer Fjellstue


Skønne fjeldture, trivsel og hyggeligt samvær er Nordseter i en nøddeskal. For børnefamilier, ja, faktisk for "folk i alle aldre" - langrend.
Lillehammer Fjellstue, er uformel, varm og hyggelig, kendt for sin gode hjemmelavet mad og omsorgen fra Familien Martinsen. Fjeldstuen blev bygget helt tilbage i 1937 og er indrettet i en varm og gammeldags "moderne" stil. I 2018 blev pejsestuen, panoramastuen og TV-stuen gennemrenoveret, så fremstår hyggeligt med nye tæpper, ombetrukket møbler, malet og de gamle antikke gamle ting er fundet frem. 

Efter dagens aktiviteter i den smukke natur kan du hygge dig foran pejsen med et brædtspil eller vende dagens oplevelser, pejsestuen er Wi-Fi fri zone. Nyd freden i Krogenesstuen (Wi-Fi) hvor udsigten over dalen er som et skiftende maleri eller slap af i TV-stuen. Hver aften er der gratis kaffe/the som kan nydes i salonerne. I receptionen findes også en lille café/kiosk.

MADEN

Den friske fjeldluft giver sult og hver dag dækkes der op i restauranten. Gå om bord i den dejlige hjemmelavet mad. Alt sammen lavet fra bunden med ferske råvarer. Vegetarmad og diætkost er muligt – oplys ved bestilling.

VÆRELSERNE

De 23 værelser er lidt forskelligt indrettet men alle med fladskærm som har stik til egen DVD. De fleste med bad og toilet. Hårtørre kan lånes.
Dobbeltværelse til 2 pers. med 2 senge/dobbeltseng
Familieværelse til 2-4 pers. med 1 dobbeltseng + 2 sovepladser
Enkeltværelse til 1 pers. med 1 klapseng

DET EKSTRA

Lillehammer Fjellstue har egen lille skibakke på 500m / 1 lift = lidt snowboard- og alpinsjov samt en herlig kælkebakke og legeområde for børnene, som er oplyst om aftenen. Naturen er så afgjort i særklasse på Nordseter. Aktivitetscenter med skiskole. Hafjell Alpin ca. 30 min. Lillehammer 15 min.