Del
  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 200 m
  • Langrend: 50 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Lillehammer Fjellstue


Skønne fjeldture, trivsel og hyggeligt samvær er Nordseter i en nøddeskal. For børnefamilier, ja, faktisk for "folk i alle aldre" - langrend.

FJELDSTUEN

Lillehammer Fjellstue, er uformel og hyggelig, kendt for sin gode hjemmelavet mad og omsorgen fra Familien Martinsen. Fjeldstuen blev bygget helt tilbage i 1937 og er indrettet i en varm og gammeldags "moderne" stil. 

Lillehammer Fjeldstue er uformel og fredelig. Om aftenen kan du hygge dig foran pejsen med et brædtspil - eller i bar eller opholdsrum med panoramaudsigt. Lille café/kiosk. Efter aktiviteter i sneen bliver man glubende sulten, og hvad er så bedre end god, hjemmelavet mad

VÆRELSERNE

Værelserne er lidt forskelligt indrettet men alle med fladskærm som har stik til egen DVD. De fleste med bad og toilet. Hårtørre kan lånes.
Dobbeltværelse til 2 pers. med 2 senge/dobbeltseng
Familieværelse til 2-4 pers. med 1 dobbeltseng + 2 sovepladser
Enkeltværelse til 1 pers. med 1 klapseng

DET EKSTRA

Lillehammer Fjellstue har egen lille skibakke på 500m / 1 lift = lidt snowboard- og alpinsjov samt en herlig kælkebakke og legeområde for børnene, som er oplyst om aftenen. Naturen er så afgjort i særklasse på Nordseter. Aktivitetscenter med skiskole. Hafjell Alpin ca. 30 min. Lillehammer 15 min.