Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Kvitfjell

Kvitfjell Skisenter


Snesikre Kvitfjell er skientusiasternes paradis. Nypræparerede piste i massevis, ro til at dyrke skiløbet uden liftkøer og et mylder af skiløbere omkring dig. De 29 km piste er alt fra uskyldige grønne til en World Cup pist. Her er noget for skifreaks på alle niveauer. Lang skisæson. 

- Og udsigten er en af de allerbedste. Kvitfjell er også 130 km herlige langrendsløjper.
Børnenes Kvitfjell

2 børneområder, 1 på hver side af fjeldet.
Ved Mellomstasjonen, Snørøverland med skattejagt - pas på snørøverkanonen.
Her er 2 bakker, lift og rullebånd. Øverst ligger Snørøverfortet - børnenes varmestue.
Et medlemskab af Juniorskipatruljen giver et job uden ansvar, men med frynsegoder. Med patruljevest , walkie talkie og et lille førstehjælpskit cruiser patruljen rundt og tjekker om forældrene opfører sig korrekt i pisterne.
På Vestsiden: 2 begynderbakker med 2 lifte. (Børnebakken er 50 m bred og 500 m lang: god, tryg og i læ).
Kælkebakke, hopbakke, 2 skovbakker, eget grillområde m.m.

Snowboard

Kvitfjellparken - ny og ”rå” storpark ved Mellomstasjonen. I alt 26 elementer i parken: 10 store og små hop og 16 rails/boxer. Der er 2 linjer: én for proffe og én for legesyge. Også et område for nybegyndere og børn.

Langrend

Der udgår i alt 130 km langrendsløjper fra Kvitfjellstoppen – både mod øst og vest. Løjpenettet er en del af det smukke, idylliske Peer Gynt område, Kvitfjell, Gålå og Skeikampen med et sammenhængende net på 600 km.

Aktiviteter

Find skiglæden eller puds stilen af - skiskolen tilbyder gruppekurser på alle niveauer og i forskellige typer skiløb.
Undervisning på Vestsiden er ofte kun muligt i højsæsonsugerne.
Mange gruppeaktiviteter: hundeslædeture, guidet skitur på fjeldet, kanefart, parallelcup, konkurrence m.m.
Wellness-område med fitness og svømmebassin (15 x 8 m), boblebad, sauna, solarium, mulighed for lækre behandlinger. Åbent dagligt 07.00-20.00.

Det ekstra

Mange hyggelige caféer og restauranter. Det er op til dine smagsløg at bestemme, hvad du vil indtage til frokost. Du kan få burger på Plaza Cafe, Annis pølser på Koia, frokost hos Knut Arne på ”Tyri-Hans, som er kendt for god mad - klassikeren er Club Sandwich. Frokostbuffet på Restauranten i GudbrandsGard eller en ret på ”1020 mat over havet”.
Ved Mellomstasjonen ligger Børson Daglivare med et pænt sortiment, dog er priserne højere her end i dalen. Fåvang har 2 supermarkeder.

Muligheder og udfordringer: De to olympiske anlæg Kvitfjell og Hafjell er nu knyttet sammen. Gratis skibus et par gange om ugen. 
OBS! Aftenkørsel - 2 x ugentligt til og med 12/3.

Fælles liftkort - Kvitfjell og Hafjell

Hafjell og Kvitfjell har fælles liftkort.  Det giver du dig muligheden for at boltre dig på tilsammen 73 km alpinbakker, 5 terrænparker, 900 km præpareret langrendsløjper, 28 lifter og 1 Gondol lift! 
Hafjell ligger ca. 30 km fra Kvitfjell (ca. 30 min. kørsel).

Priser på liftkort og skileje