Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

  • M.o.h.: 745 m
  • Pist: 50 m
  • Langrend: 150 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

GudbrandsGard Hotel


GudbrandsGard Hotel Midt på Kvitfjell, Mellomstasjonen.
Super dejligt og familievenligt hotel i typisk norsk stil med tømmervægge, natursten og tørv på taget. Atmosfæren er lækker og dejlig, og der er kræset for de små detaljer. Skistald og liftkortsalg.

RESTAURANT OG BAR

I restauranten serveres mad tilberedt af lokale råvarer. Hotellet er medlem af ”Kulinariske Steder”, målet er at levere ”lidt mere end forventet”. Børnemenu - Pølser og pommes frites kan være (!) en populær ret, men køkkenet serverer også halve portioner ”voksenretter”. På dage med buffet er der et børnehjørne med sunde retter. Afslut dagen i Skibaren eller i pejsestuen. Levende musik på udvalgte dage. Skibaren har Ski in / Ski out terrasse. I lobbybaren luner pejsen, og Plaza Café har udsigt til pistene samt enkle, velsmagende retter.

VÆRELSER

Alle de 79 værelser er indrettet i samme hyggelige stil som resten af hotellet, malede trævægge, parketgulve og eksklusive detaljer i farve- og stofvalg. Her er lagt vægt på trivsel, velvære - sjæl, kan man vel sige. Alle har badeværelse (nogle med karbad), TV/radio med bl.a. DR1, stik til egen DVD, skrivebord, lænestol og bord. Entré med skabsplads, adgang til net (betaling).
Dobbeltrum 1-2 pers. 20 m2 Stor dobbeltseng.
Dobbeltrum 2-4 pers. 25 m2 Stor dobbeltseng + sovesofa.
Juniorsuite 2-4 pers. 30 m2: Et rum med god plads. Stor dobbeltseng + sovesofa.
Suite 2-5 pers. 50 m2, 2 store rum med dør imellem. 1 opholdsrum med himmelseng, sofa, stole og TV. 1 soverum med stor dobbeltseng og TV. Badekar. Udgang Terrasse.

DET EKSTRA

Wellness-område med fitness og svømmebassin (15 x 8 m), boblebad, sauna, solarium, mulighed for lækre behandlinger. Åbent dagligt 07.00-20.00.
Vinkælderen er en af Norges mest velassorterede. Herligt stemningsfuld og en perfekt ramme for mindre grupper, der ønsker en særlig vin- og madoplevelse.
Hotellet er medlem af ”Kulinariske Steder”, målet er at levere ”lidt mere end forventet” i restauranten.