Del

Skiferie i Kvitfjell

Snesikre Kvitfjell er skientusiasternes paradis. Nypræparerede piste i massevis, ro til at dyrke skiløbet uden liftkøer og et mylder af skiløbere omkring dig. De 34 km piste er alt fra uskyldige grønne til en World Cup pist. Her er noget for skifreaks på alle niveauer. Med en lang skisæson kan du besøge dette skiparadis i næsten alle årstider.

- Og udsigten er en af de allerbedste. Kvitfjell er også 130 km herlige langrendsløjper.

Børnenes Kvitfjell

2 familieområder, 1 på hver side af fjeldet. Mød Kvitfjells nye maskot Jøkul i familieområderne.

Kids GudbrandsGard ligger ved Mellomstasjonen. Her er 2 rullebånd, 3 bakker for nybegyndere, tallerkenlift, bølgepist, skovpist og lille varmestue. Junior Skipatrulje. 
Kids Skitorget På Vestsiden: 2 begynderbakker med 2 lifte. (Børnebakken er 50 m bred og 500 m lang: god, tryg og i læ).
Kidsparken, Kids Word Cup, børneskicross og grillhytter. Mød Kvitfjells maskot Jøkul i familieområderne. 

Snowboard

Kvitfjellparken - ”rå” storpark ved Mellomstasjonen. I alt 26 elementer i parken: 10 store og små hop og 16 rails/boxer. Oplyst når der er aftenkørsel, Kidsparken ved børneområdet på Vestsiden, 4 boxer / 5 små hop - Der er 2 linjer: én for proffe og én for legesyge. Også et område for nybegyndere og børn.

Langrend

Der udgår i alt 130 km langrendsløjper fra Kvitfjellstoppen – både mod øst og vest. Løjpenettet er en del af det smukke, idylliske Peer Gynt område, Kvitfjell, Gålå og Skeikampen med et sammenhængende net på 600 km.

Østsiden / Mellomstasjonen

Her er alle slags løjper, fra familieområdet KIDS GudbrandsGard med grønne piste til Olympiabakken med de sorte piste, hvor der hvert år arrangeres World Cup i styrtløb og super-G. Skiområdet på Østsiden har lange og godt varieret piste. Her er hyggelige bakker i læ af skoven og flotte toppiste med udsigt og forskellig sværhedsgrad. Når Vestsiden skal udforskes, benytter man blot 6-sæders liften Kvitfjell Express op til toppen og vender skiene nedad, i din foretrukne sværhedsgrad. Alle piste fører til Skitorget eller videre tag videre over til det nye område Varden. Ved Mellomstasjonen er der skiudleje, sportsbutik, skicafé, afterski, købmand og restaurant.
Her er overnatning med flot udsigt over Gudbrandsdalen. .

Varden

Kvitfjells familievenlige fjeldside. Her kan du cruise i familievenlige piste. De grønne og blå piste er brede uden krævende partier - perfekt for nybegyndere og for dem som elsker store carvingsving. &-sæders stolelift / Gondol forbinder Varden og Vestsiden. Tag gondolen fra Vestsiden og 6-sæders lift til toppen. Varden er Kvitfjells mest snesikre område og et meget populært hytteområde. Varden Restaurant, ved toppen af stoleliften, har et stort og indbydende udeområde. I Varden er der kort afstand til både alpin og langrend. Denne vinter får børnene sin helt egen skov, nemlig Vardeskogen", med træfigurere, hvor de kan køre på opdagelse.
-Også Pudderskogen på Varden er ny. En bred løjpe som er ca. 2 kilometer lang som er tilrettelagt til leg og sjov, hvor terrænet har grøn til rød hældning, perfekt beliggenhed for snefyldte pudderdage hele sesonen.

Vestsiden

Vestsiden, også kaldet Solsiden, byder på piste for enhver smag. her er flere stejle partier i forhold til Varden, men mere familievenligt end Østsiden. Vestsiden har mange grønne, blå og røde piste i varieret terræn. På Tyrihanstunet, beliggende ved pisten på Vestsiden, finder du både afterski og god mad på 3 caféer.

Aktiviteter

Find skiglæden eller puds stilen af - skiskolen tilbyder gruppekurser på alle niveauer og i forskellige typer skiløb.
Undervisning på Vestsiden er ofte kun muligt i højsæsonsugerne, så book gerne i god tid.
Mange gruppeaktiviteter: hundeslædeture, guidet skitur på fjeldet, kanefart, parallelcup, konkurrence m.m.
Wellness-område med fitness og svømmebassin (15 x 8 m), boblebad, sauna, solarium og mulighed for lækre behandlinger er der god grund til at besøge Kvitfjell for en god omgang ski og derefter afslapning i dette skønne wellness-område. Åbent dagligt 07.00-20.00.

Det ekstra

Mange hyggelige caféer og restauranter. Det er op til dine smagsløg at bestemme, hvad du vil indtage til frokost. Du kan få burger på Plaza Cafe, Annis pølser på Koia, frokost hos Knut Arne på ”Tyri-Hans, som er kendt for god mad - klassikeren er Club Sandwich. Frokostbuffet på Restauranten i GudbrandsGard eller en ret på ”1020 mat over havet”. Der er rig mulighed for overnatning tæt på løjperne om man er til hotel og spa eller intime hytter og lejligheder, hvor i kan være mere for jer selv.

Ved Mellomstasjonen ligger Børson Dagligvare med et pænt sortiment, dog er priserne højere her end i dalen. Fåvang har 2 supermarkeder.

Fælles liftkort - Kvitfjell og Hafjell

Hafjell og Kvitfjell har fælles liftkort.  Det giver dig muligheden for at boltre dig på tilsammen 73 km alpinbakker, 5 terrænparker, 900 km præpareret langrendsløjper, 28 lifter og 1 Gondol lift! 
Hafjell ligger ca. 30 km fra Kvitfjell (ca. 30 min. kørsel).

Priser på liftkort og skileje 2022/23 - alle priser er i DKK

Kvirfjell