Del

Høvringen

Høvringen er en oplevelse ud over det sædvanlige


Høvringen ligger i udkanten af Rondane Nationalpark, som har nogle af Norges flotteste fjeldpartier med ti toppe 2000 m.o.h. og har et rigt dyreliv, bl.a. vilde rensdyr, der af og til kan ses i udkanten af parken. Istidslandskabet er fredet og i mange områder må der ikke køres med spormaskiner, dvs. her er mærkede spor. Lige udenfor nationalparken, i Høvringen, får du til gengæld ca. 120 km velpræparerede spor i både let skov og på højfjeld.

Gå mod fjeldtoppene og mærk at din krop er i live, eller vælg en afslappende halvdagstur i spredt fjeldskov. Høvringen byder på spektakulært langrend. Udsigter er der nok af!

Langrend 

Turløjper lige ved døren. 150 km mærkede og alsidige langrendsløjper, starter lige ude foran døren. Her er løjper på stille vidder og i let skovterræn. Området er meget snesikkert og antallet af solskinsdage er højt. Begyndere kan være med her, men vejret kan af og til kræve sin ”mand”. De betjente hytter i fjeldet er populære rastepladser på skiturene, hvis du trænget til at tanke op på turen.

Det ekstra 

Den lokale fjeldskole arrangerer fjeldture, bl.a. med snehulebygning og hestetrukne slæder. I området ligger der 3 bemandede varmestuer, hvor du kan få et glas varm saft m.m.

Priser på skileje og skiskole 2019/20 - Alle priser er i DKK