Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Skiferie Hafjell Norge

Hafjell Skisenter


Hafjell, et af Norges største skiområder, tilbyder en super ramme omkring "flere-generationer-sammen-familieskiferie".

Hele Hafjell forbindes sammen af 14 lifte og 1 gondollift, så de 44 km piste alle kan testes. ”Absolut fantastisk skiløb” siger en af vores lige så absolut kræsne alpinkunder. Har du mod på skiløb efter mørkets frembrud? 6 km oplyst pist. Liftkortet gælder i øvrigt både til Hafjell og Kvitfjell (½ time i bil). I Hafjell får du super alpint - top langrend. 
Børnenes Hafjell

Børn og unge nyder det veltilrettelagte "børnehafjell".  Hafjells skiløb og mange aktiviteter. 2 børneområder, dal og top.
Hafjellstoppens børnepark, ”FrontYard for kids" er tryg, lærerig og super underholdende med bla. varmestue, 2 nye bakker m.m. Lang kælkebakke med sus i maven. Sejt og varieret snowboard i varieret terrænpark.

I 2013 renoveredes Mosetertoppens børneområde til FrontYard - en både tryg, lærerig og super underholdende børnemagnet. Også snowboardpark med brede og smalle boxer, pukler og hop.
Her i Hafjell leger filuren Mikkel Ræv skifærdighederne ind i de ivrige børneben, og via Hafjell Skimovie kan de små alpinstjerner i øvrigt se sig selv lyse på internettet!

Snowboard

Snowboardpark med brede og smalle boxer, pukler og hop. Mere avanceret snowboard i BackYard ved gondoltoppen: blå, rød, sort alt muligt samt hop fra 1 til 7 m og 7 - 22 m.

Langrend

Hafjell har et af Norges rigtig gode langrendsløjpenet, 300 præparerede km. Start fra toppen omkring Gaiastova, ca 12 km i bil hvis I bor i dalen (bomvej NOK 30), alternativt Gondolliften op (rabat for langrend´ere) Her kan I få lange, skønne dage i den smukke natur mod fx Pellestova og Nordseter.

Det ekstra

Det store Lekeland ved hotellet. Kaffe med udsigt fra Topcaféen, 1.030 m.o.h. Bobslædebane (5 km). Snerafting. Lillehammer 15 km.

Priser på liftkort og skileje hos Hafjell Resort

Tag på skiferie i Hafjell og få en fantastisk oplevelse – hvad end det er familien, vennerne, m.m., du skal tilbringe din ferie sammen med, har Hafjell en helt masse at byde på, og du vil ikke komme til at kede dig.

Hafjell er kendt for at være familie, børne og unge venligt, men for på samme tid at have landskaber og faciliteter der er helt i top i forhold til mere seriøst orienterede skiløbsaktiviteter.

Du kan derfor roligt tage til Hafjell og få en god blanding mellem socialt samvær og aktiv ferie på et udfordrende niveau – oplev et imponerende langrendsløjpenet med en lang strækning, eller tag børnene med til børneområderne med kælkebakke og snowboard terræn der inkluder boxer, pukler og hop.

Vi tilbyder ophold på Hafjell Hotel, som kun har 700m til lift, og hvor der også er gratis skibus til Hafjell Alpincenter. Liften fører også op til det nye børne/skiskolområde Frontyard, hvor børnene som nævnt kan lære at stå på ski, snowboarde, m.m.

Der er selvfølgelig gode faciliteter i forhold til børnevenlighed, gode svanemadrasser, TV, gratis WiFi med mulighed for dobbeltværelser, suite og seniorsuites.

Samtidig har også stor erfaring med og kendskab til et bredt netværk af hytter og lejligheder til udlejning til jeres ophold; her har vi et bredt udvalg af nyrenoverede og fantastiske lejligheder, som giver mulighed for at komme endnu tættere på alpincenteret, langrend, m.m.

Se kortet og vejrudsigten, priser på liftkort og skileje hos Hafjell Resort m.m. her på siden – og tag endelig kontakt til os, hvis du har uddybende spørgsmål, eller vil have et skræddersyet tilbud. Vi er klar til at hjælpe dig.

Bestil din skiferie i Hafjell hos Norsk Rejsebureau. Så er du i gode hænder.