Del
  • Antal personer: 7-8
  • 76 m2
  • Soverum: 3
  • Pist: 100 m
  • Langrend: 100 m

Gaiastova Alpine Apartment  7- 8 pers.

Ny, flot lejlighed fra december 2019, med plads til 8 personer. Lejligheden er beliggende på Gaiastova, med både alpin og langrend lige udenfor døren. 

3 soveværelser og sengepladser op til 8 personer. I ejendommens stueetage er der dagligvare og sportsbutik , og lige ovenfor finder du Gaiastovas cafe og skiudleje.

Lejlighed med god åben planløsning hvor arealet er godt udnyttet. Fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Stue med sofahjørne, TV og store vinduer for godt lysindfald. 
3 soveværelser: Soverum 1: familiekøje, soverum 2: familiekøje, soverum 3: køjeseng. 
1 bad med bruser og toilet. Sauna. 

Rygning ikke tilladt. Udendørs parkering.

Gaiastova er et perfekt område for alle skientusiaster. Flot børneanlæg for både leg på ski og kælkning, i tillæg til grillområde. Ski in/out til resten av Hafjells alpinanlæg. Langrendsløjper finder du lige udenfor døren og disse fører dig videre ud i et enormt netværk av langrendsløjper. Ved lejligheden ligger Gaiastova med skiudleje og cafe, og med sportsbutik og købmand i stueetagen, har man alle faciliteter for en perfekt skiferie.

Gaiastova Alpine Apartment findes i forskellige størrelser, med plads til op til 8 personer. Lejlighederne er private og interiør kan variere.