Del
  • Antal personer: 6-7
  • 76 m2
  • Soverum: 3
  • Pist: 100 m
  • Langrend: 100 m

Gaiastova Alpine Apartment 6 - 7 pers.

Flotte, nye lejligheder fra december 2019, med plads til 7 personer. Lejligheden har en super beliggenhed på Gaiastova med både alpin og langrend lige udenfor døren. 

Lejligheden har 3 soveværelser og sengepladser til 6-7 personer. I stueetagen er der dagligvare og sportsbutik , Gaiastovas cafe og skiudleje 50 m.

Lejlighed med åben planløsning. Fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Stue med sofahjørne, TV og store vinduer for godt lysindfald. 
3 soveværelser: Soverum 1: Dobbeltseng, soverum 2: familiekøje, soverum 3: køjeseng. 
1 bad med bruser og toilet. Sauna.

Rygning ikke tilladt. Udendørs parkering.

Gaiastova er et perfekt område for alle skientusiaster. Flot børneanlæg for både leg på ski og kælkning, i tillæg til grillområde. Ski in/out til resten av Hafjells alpinanlæg. Langrendsløjper finder du lige udenfor døren og disse fører dig videre ud i et enormt netværk av langrendsløjper. Ved lejligheden ligger Gaiastova med skiudleje og cafe, og med sportsbutik og købmand i stueetagen, har man alle faciliteter for en perfekt skiferie.

Gaiastova Alpine Apartment findes i forskellige størrelser, med plads til op til 8 personer. Lejlighederne er private og interiør kan variere.