Del
  • Antal personer: 4-5
  • 37 m2
  • Soverum: 2
  • Pist: 100 m
  • Langrend: 100 m

Gaiastova Alpine Apartment 4 - 5 pers.

Fine og nye lejligheder fra december 2019, med praktisk åben planløsning. Lejligheden er beliggende på Gaiastova med ski in / ski out.

Lejlighed med 2 soveværelser og maks 5 sengepladser. Her er dagligvare og sportsbutik stueetagen, samt alpinbakker og langrendsløjpe udenfor døren. Gaiastovas restaurant og cafe 50 m.

Lejlighed med praktisk og gennemgående åben planløsning. Fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Stue med sofahjørne, TV og store vinduer for godt lysindfald. 
2 soveværelser: Soverum 1: Familiekøje. Soverum 2: Køjeseng. 
1 bad: med bruser og toilet. 

Rygning ikke tilladt. Udendørs parkering ved lejlighedsbygget.

Gaiastova er et perfekt område for alle skientusiaster. Flot børneanlæg for både leg på ski og kælkning, i tillæg til grillområde. Ski in/out til resten av Hafjells alpinanlæg. Langrendsløjper finder du lige udenfor døren og disse fører dig videre ud i et enormt netværk av langrendsløjper. Ved lejligheden ligger Gaiastova med skiudleje og cafe, og med sportsbutik og købmand i stueetagen, har man alle faciliteter for en perfekt skiferie.

Gaiastova Alpine Apartment findes i forskellige størrelser, med plads til op til 8 personer. Lejlighederne er private og interiør kan variere.