Del

Skiferie i Hafjell

Hafjell Skisenter.
Hafjell er et af Norges største skiområder, som tilbyder en super ramme omkring "flere-generationer-sammen-familieskiferie".

Med Norsk Rejsebureau er der også mulighed for at bestille busrejser med afgang fra flere steder i Danmark og hyttepakker.

Hele Hafjell forbindes sammen af 15 lifte og 1 gondollift, så de 50 km piste alle kan testes efter behag og evne. ”Absolut fantastisk skiløb” siger en af vores meget trofaste alpinkunder, så har du mod på skiløb efter mørkets frembrud?

Så er denne destination lige noget for dig. Med en 6 km lang oplyst pist får du de bedste betingelser for et sjovt skiløb. Liftkortet gælder i øvrigt både til Hafjell og Kvitfjell (½ time i bil), så der er endnu flere muligheder og piste, der kan testes.

I Hafjell får du super alpint - top langrend. 

Børnenes Hafjell

Børn og unge nyder det veltilrettelagte "børnehafjell", som er beregnet og udformet efter deres egenskaber. Derudover er der mange børnevenlige områder i både dalen og på toppen, så alle i familien kan få mest ud af jeres skønne skiferie.

De tre børneområder er:

KIDS Knerten, som er et familieområde i dalen og mødested for skiskolen.

KIDS Mostertoppen, et eldorado for hele familien ved toppen nær ved gondolens stop.
Frontyard for Kids: tryg, lærerig og super underholdende børnemagnet med bla. varmestue.
2 nye bakker m.m. Lang kælkebakke med sus i maven.
Backyard: Sejt og varieret snowboard i varieret terrænpark. 
BMW Skimovie: pist hvor du kan få video af dig selv, samt tidtagning. 

KIDS Gaia ved Gaiastova, toppen. Familieområde hvor man ikke behøver keycard til liften,- gratis for alle. Øv teknikken på de brede og sjove bakker. Her er egen skicross-løjpe til børn og også en kælkebakke til de uden ski. Her er grillhytter med elektrisk grill man kan benytte. Har man behov for at få varmen, kan varm kakao købes på Gaiastova. 
Mange aktiviteter for børn i løbet af ugen.


Snowboard

Stå på snowboard i varieret terræn. 3 områder med god plads og udfordringer til alle niveauer. Prøv første hop i Frontyard for Kids, eller leg dig igennem blåparken ved backyard med mellemstore hop, boxer og rail. Til de aller sejeste og øvede er der Mainpark, som er den perfekte legeplads, hvor X-games blev afholdt i 2017. 

Langrend

Hafjell kan byde på 300 km med præparerede langrendsløjper. For langrendsentusiaster er der mange muligheder på Øyerfjeldet. De fleste starter fra toppen ved Gaiastova. Fra dal til top ca. 12 km i bil (bomvej, NOK 35 pr sommer 2020), alternativ kan Gondolen (rabat for langrendsløbere) benyttes til Mosetertoppen. Her kan du nyde 600 km flotte langrendsløjper fælles med Sjusjøen, Nordseter, Lillehammer, Ringebu og Fåvangfjeldet. Her kan I få lange, skønne dage i den smukke natur mod fx Pellestova og Nordseter. På Mosetertoppen finder du en 3,7 km lysløjpe, hvor lyset er tændt fra tidlig morgen til sen aften. 

Det ekstra

Det store "Lekeland" ved hotellet og flere spændende spisesteder. Prøv fjeldets uimodståelige kanelboller i Hafjells kulinariske flagskib "Skavlen".
Der er blandt andet også en bobslædebane (5 km) og snerafting. Ønskes andet end sneoplevelser, er der kun 15km til badelandet Jorekstad.  Lillehammer kun 15 km væk.

Priser på liftkort og skileje i Hafjell 2023/24 - alle priser er i DKK

Tag på skiferie i Hafjell og få en fantastisk oplevelse – hvad end det er familien, vennerne, m.m., du skal tilbringe din ferie sammen med, har Hafjell en helt masse at byde på, og du vil ikke komme til at kede dig.

 

Hafjell er kendt for at være familie, børne og unge venligt, men også for på samme tid at have landskaber og faciliteter, der er helt i top i forhold til mere seriøst orienterede skiløbsaktiviteter.

Du kan derfor roligt tage til Hafjell og få en god blanding mellem socialt samvær og aktiv ferie på et udfordrende niveau – oplev et imponerende langrendsløjpenet med en lang strækning, eller tag børnene med til børneområderne med kælkebakke og snowboard terræn der inkluder boxer, pukler og hop.

Vi tilbyder ophold på Hafjell Hotel, som kun har 700m til lift, og hvor der også er gratis skibus til Hafjell Alpincenter. Liften fører også op til børne/skiskolområde Frontyard, hvor børnene som nævnt kan lære at stå på ski, snowboarde, m.m.

Der er selvfølgelig gode faciliteter i forhold til børnevenlighed, gode svanemadrasser, TV, gratis WiFi med mulighed for dobbeltværelser, suite og seniorsuites.

Samtidig har vi også stor erfaring med og kendskab til et bredt netværk af hytter og lejligheder til udlejning til jeres ophold; her har vi et bredt udvalg af nyrenoverede og fantastiske lejligheder, som giver mulighed for at komme endnu tættere på alpincenteret, langrend, m.m.

Se kortet og vejrudsigten, priser på liftkort og skileje hos Hafjell Resort m.m. her på siden – og tag endelig kontakt til os, hvis du har uddybende spørgsmål, eller vil have et skræddersyet tilbud. Vi er klar til at hjælpe dig.

Bestil din skiferie i Hafjell hos Norsk Rejsebureau. Så er du i gode hænder.