Del

Skiferie til Gomobu

Gomobu/Valdres Fjeldstue ligger på højfjeldet mellem Valdres og Hemsedal, 1000 m.o.h. Det perfekte valg for hele familien - også oldemor. Selvom Valdresfjeldene er højt beliggende, er de generelt milde og venlige, og det er nemt at finde ture, hvor både børn og voksne kan være med. Mange langrendsentusiaster vender tilbage til Gomobu, fordi stedet er meget traditionsrigt. Valdresegnen, i det hele taget, er norsk på ”sin egen måde” uden at være et museum. Det er lidt betagende.

Langrend

Her i ca. 1.000 m.o.h, ligger porten til et fjeldområde med storslåede vidder og udfordrende fjeldtoppe op mod 1.900 m.o.h. Mere end 120 km præparerede langrendsløjer i et varieret, venligt terræn.
Det ekstra

Vaset Skiheiser ligger 500 m fra fjeldstuen. Skilegeland, kælkebakke, kanefart og hestecenter med vinterridning.
Valdres Fjellaktivitet tilbyder snescooterkørsel, ATV-Firhjulet (B-kørekort) og hundeslæde.

Vaset Skiheiser

Vaset Skiheiser ligger 500 m fra fjeldstuen: lidt lige ud/skråt ned på ski. Hjem igen 500 m nedad fra toppen. Fint til børn og let øvede alpinister alpinister. 3 tallerkenlifte, 1 gratis børne- og begynderlift, 7 piste, skiskole, skiudlejning og café. Snowboard- og twintipentusiaster kan glæde sig over et godt udvalg af rails, boxer og hop i parken. 
Åbningstid: jul/nytår, uge 7-9 og påske: alle dage, øvrige perioder: tors-/lør- og søndag.