Del

Geilo

Geilo er et sikkert hit for hele familien


Geilo er forfærdelig charmerende og stemningsfuld! Nogle vil sige, at skiområdet har alt hvad et familie-hygge-hjerte kan begære. Beliggenheden er 800 m.o.h. og omgivelserne er nationalparkerne Hallingskarvet og Hardangervidda. Desuden tilbyder Geilo et af Norges største og mest alsidige udvalg af overnatningsmuligheder, alt fra enkel standard til luksus.
Sne- & skielskere, uanset alder og krav, kan finde noget ”passende” her.

Stor variation i alpine løjper til både de små, de nye, den farttrængende og bedsteforældrene (som godt kan være farttrængende - det ved vi). 2 alpine centre med beliggenhed på hver sin side af elven, som deler fjeldbyen.
Geilosiden, ved centrum, med Slaatta Skisenter, Taubanen og Havsdalen, til begyndere og øvede.
Kikut, ved Vestlia, til nybegyndere og let øvede.
Gratis skibus (ved liftkort) mellem de 2 centre, så I bekvemt kan udnytte hele området.

BØRNENES GEILO

Store børneområder i begge skicentre gør livet let for børnefamilier. Her er børnelifte, rullebånd, børnebakker med sjove figurer. Trollklubben (ved Vestlia) er til børn fra 0 til 8 år både med og uden ski på. Klubbens børnehave holder til i en stor tømmerhytte. Her er masser af legetøj indendørs, og udendørs kælkebakke samt legeområde med plads til at bygge snemænd og snehuler.
Værsgo forældre - et par timer til at dyrke egne kompetencer.

SNOWBOARD

Geilo Snow Parks med udfordringer tilpasset såvel nybegyndere som eksperter. Her finder du hop, rails, halfpipes, bonks, jibs, rollers m.m. Der er 3 forskellige terrænparker:
Slaattaparken
Fjellparken i Havsdalen  - fra nybegynder til let øvet niveau.
Geiloparken ved Vestlia med mange forskellig elementer til en sjov dag på boardet

LANGREND

De i alt 550 km præparerede og mærkede langrendsløjper i Geilo tilbyder et meget varieret løb. Man siger (og det er ikke nødvendigvis kun geilogensere): Èn gang Hardangervidda, altid Hardangervidda. Her kan man virkelig tale om vidder: plads til store bevægelser og tanker - eller måske især til at læsse tanker af, så nye kan komme til.
Ca. 30 km løjper i dal- og skovterræn, øvrige 520 km i fjeld- og højfjeldsterræn. 5 km lysløjpe i centrum (åben til 22:00).

AKTIVITETER

LEGENDE BALANCEGANG - i Højdeparken. Har du brug for at træne balance og muskler på anden vis end via skiløb, besøg Højdeparken. I den sjove klatrepark kan du svinge dig fra træ til træ som en anden Tarzan (og Jane) og øve balancegang på liner gennem parkens baner i forskellige niveauer. Her er også Trollparken med 12 elementer for de små under 140 cm. 
Øvrige aktiviteter: Hundeslædekørsel, kanefart, guidede langrendsture m.m.

DET EKSTRA

Havsdalen har én af Norges længste kælkebakker. Specialbyggede kælke med rat på og gode bakker giver en del luft under vingerne!
Snyd ikke dig selv for ”geilostemningen” i den herlige fjeldby. Lille ”Strøg” med små butikker, café m.m. I øvrigt flere store supermarkeder.

VELVÆRE OG SPA

Har I ”nogen med” der er, eller er I bare alle sammen til luksus, velbehag og ferie i hver en kropsfiber, kan I få dækket behovet i Geilo. Træd ind i en verden af nydelse og ro på Dr. Holms SPA eller Vestlia Resorts SPA og oplev hvad ordet lækkert kan betyde:
Du kan fx forkæle dig selv med en Shiseido behandling, baseret på Østens filosofi og Vestens viden, på Dr. Holms SPA, pris fra NOK 525.

Priser på liftkort og skileje 2019/20 - Alle priser er i DKK